yerlersenietipuf Kizlar birikmiş 2500 TL civarı param var gram altın alsam bileklik oluyomu ondan. Takmak istiyorum bişey yatırımlık da olsun istiyorum varmı oneriniz
yenigelmedmgerigeldm Yapılmaz diye biliyorum bnce çeyreğe tamamlayıp onla bileklik yapın yerlersenietipuf
eminmomss yerlersenietipuf Şu yeni çıkan kelepçe bileklik tarzı olanlardan var içini açıp kendiniz koyuyorsunuz ben öyle yaptım gram vardı benimde içine koyup takıyorum şık duruyor
Ygmr124 yerlersenietipuf gram altından bileklik yapmıyolar canım ceyrekden yarımdan cumhuriyetten falan yapıyolar
1Anne_ yerlersenietipuf çelik kelepçe bileklikler var ortası camlı v gramda olur şık duruyor ondan alıp takabilirsnz
yerlersenietipuf yenigelmedmgerigeldm çeyrek nerdeyse 2 katı biriktirmem çok zaman alır aimdi en azından gram parası varken degerlensin dedim de bulamadım bişey
yerlersenietipuf eminmomss yani sadece gram gerçek olsun geri kalanı sahte olsa da olur. O tarz düşünmüştüm
yenigelmedmgerigeldm yerlersenietipuf tm gram yapın köşede dursun bir gram daha yapacak parayı toplayınca iki gramı çeyrek yapın anca öyle olur 🥲
yerlersenietipuf Ygmr124 anladım teşekkür ederim 🙏 kolye ucu yaptırsam çok mu küçük durur gram acaba kolyede
Ygmr124 yerlersenietipuf gramdan kolyede yapmıyolar canım çeyrekden itibaren yapıyolar gram altın al kenara koy dursun üstüne biriktirirsin çeyreğe tamamlanınca çeyrekten yaptırırsın
yerlersenietipuf @“yenigelmedmgerigeldm”#p31550741 hiç altınım yok takacak bişey bulsaydim iyi olurdu 🤣