bartumommy Kızlar bebeğimi doktora götürdük bugün 5ay 1 haftalık ishaldi kan aldılar kaka örneği aldılar eşim akşam sonuç almaya gitti teflon diye şase vermiş doktor ben bunu nasıl kullanacağım şimdi
suheyla92 bartumommy o ilac degil aslinda probiyotik bagirsaklarindaki yararli bakterileri arttirip hastalikla savasmasi icin
Kbraa0127 bartumommy 13 aylık bebeğim geçen hafta bizde kullandık doktor içebileceği kadar suya bir şase koyup içirmemizi söylemişti ama sizinki 5 aylıkmış miktarı dozu nasıl olur bilemiyorum eczaneden ya da doktordan öğrenmek en iyisi
Eos bartumommy ek gıda veriyorsan eğer yoğurduna katabilirsin yada suya ama yoğurda katılınca daha bi faydası oluyor bende kullanmıştım ayrıca yanlış anlamazsanız ve linçlemezseniz ben bebeğim ishal olduğunda küçük bi kase yoğurda 1 tatlı kaşığı nişasta katıp verirsen ishalini hemen keser
bartumommy Eos neden linçleyeyim canım olabilir senin bebeğine iyi gelmiştir bu kimseyi ilgilendirmez sonuç olarak ayrıca teşekkür ederim tavsiyeleriniz için