Eslinapapatya Arkadaşlar su topluyor ve böyle çıkmaya başlıyor başta elde ayakta çıktı sivrisinek ısırığı diye düşündüm ama uzun pijamalar giydiriyorum şimdi bacağında böyle çıkmış ne olabilir çevredekiler su çiçeği diyor ama aşıları tam
elifkos Eslinapapatya merhaba 25 yaşındayim ama bende çıkardım su çiçeği asim olduğu halde bazı aşılar fayda etmiyormus su çiçeği sivilce gibi oluyor aynı git gide çoğalıyor ve kaşınıyor kasinip çoğalırsa su çiçeğidir
Honki_Ponki Eslinapapatya Muhtemelen su çiçegi ateş olursa da olmasada siz Dr götürün krem falan verir doktor ama korkmayın en geç 5 .10 gün içinde azar azar sönerler meraketmeyin Ayrıca aşılar olsa bile su çiçeği çıkıyor yinede benim kızımda su çiçeğ geçirdi ben çok kaşıttırmadım kanatmamasını söylemiştim iz kalmasındiye ama yanagında küçük b iz var tabi kaşıdığı için
Sezgi4 Eslinapapatya benim oğlum da 4 gündür böyle ateş sonrası bişeyler çıkardı doktor ateş sonrası döküntü olur dedi ama çok farklı olmaya başladı büyüdü yara yara oldu bugün tekrar götürdüm kan aldılar kanda da bisey çıkmadi su çiçeği ya da kizamik değil dedi çünkü sadece kol ve bacakta var bi tane alerji şurubu verdi ama ben nasıl geçeceğini bilmiyorum ya foto yükleyeceğim
Eslinapapatya fadmom ateş olmadı ama evet ağzının içindede çıkmıştı geçti şuan bacağında bugün çıkmış altını değiştirirken farkettim nasıl geçti sizinki doktora götürdünüz mü
Eslinapapatya elifkos kaşınıyor sadece elde ayakta çıkıyordu bugün bacağında da çıktı peki nasıl atlattınız tehlikeli mi acaba
fadmom Eslinapapatya bizim ateşle başladı popoda da yoğundu kendi kendine geçti Dr a götürdük doktor dedi el ayak hastalıgi diye kendi kendine geçireceğini söyledi ama bulaşıcı dedi şuan babasinda başladı malesef
Araldoram Eslinapapatya el ayak hastalığına benzettim bizimde aynısıydı 10 gün sürdü ağız içinde de çıktı hiçbir tedavisi yok dedi doktor kendi kendine geçecek dedi sadece parklardan çocuklardan uzak tutun dedi hem onlara bulaşmasın hemde ilerlemesin diye günde 2 3 kere duş aldırıyorum daha ıyı
yavrupotuncek Eslinapapatya yaa şaka gibi benim bebeğimde üç gündür var önce bitaneydi sonra çoğaldı ama vücudunun heryerinde değil yüzünde çok kollarında ve bacaklarında birkaç tane var ve burda bugün baktım birçok çocuk ve bebekte böyle olmuş bu su çiçeği değil yorumlardski gibi el ayak hastalıkları dediği şey olabilir ve galiba salgın bu çünkü şuan herkeste var
Drysmsn Eslinapapatya oğlum 17 aylık ve bayramın üçüncü günü bizde bu sıkyetle doktora götürdük acile Doktor bogazlarına baktı enfeksiyon var dedi antıbıyotık kullanıyoruz bır tane de ıgne vurdu Bende su cıcegı sanmıştım ama yok dedi doktor İlaç kullanalı hem beneklerim rengı soldu hemde küçülmeye başladı