Aysenursa Kızlar merhaba bu ay adet gecikmesi yaşayan var mı benim adetim düzensiz ama 2.3 gün gecikir en fazla olmam gerekiyordu olamadım bir türlü 4.5 gün oldu daha gelen yok bugün test yaptım erken gebelik testi negatif gözüküyor ama bilemedim de aranızda bu durumu yaşayan var mı ?
GokcelifMom Aysenursa Benim de 2 gün gecikmem var geçen ay bittikten 1 hafta sonra lekelenmem oldu bir kaç gün sürdü 2 gün önce adet olmam gerekiyordu belirti falan da yok 🤷♀️
Merveaslan1 Aysenursa benimde ilk defa bu ay gecikti 2 gün önce normal test yaptım negatif çıktı inşallah ağrı kesiciden falandır biran önce adet olurum
Asmin567 yagmurkumsal1 ayni durum 10 gün gecikti kan testide yaptim yok ama niye olmuyor anlamış degilim
Aysenursa GokcelifMom aynı durumu inan ki bende yaşadım geçen ay adet oldum ardından 1.2 hafta sonra lekelenme oldu ara ara sonra kesildi bu ay da bugünle birlikte 6 gün gecikti iki defa test yaptım hamilelikte yok hala anlamış değilim biran önce oluruz inşallah
GokcelifMom Aysenursa Ben test yapmadım hamile olduğumu zannetmiyorum 😊 Ama pazartesi günü kan değerlerime baktırmaya gideceğim çünkü son 1 haftadır çok fazla baş dönmesi yaşıyorum
GokcelifMom Aysenursa Bayram temizliği kurban derken çok yorulup stres yaptık galiba, onun etkisi olsa gerek