Sese lys bebeğin çok küçük canım evde birşey yapamazsın imkanın varsa hemen acile götür. Salgın galiba şuan 16 aylık oğlumda öyle yarın doktora götüreceğim
ednurr77 lys ilk bir aylık süreçte bebeğin ateşi 37 derece ve üzeriyse evde düşürmeye çalışmadan hastaneye gidilmeliymis
lys Kaç gündür çok aşırı ıkınıyır Bayramı’nda önce götürdm kulakları kaşınıyırdu dedi bişey yok geldik
lys ednurr77 7 +3 iki saat öncede oldu ama öle çok yüksek değildi calpol ateş düşürücü vardı onu verdim şimdide çok değil ama.yanıyor çok huzursuz uyumadı hiç gün içinde diş çıkarıyor acaba ondan mı çok uykusu da gelio ama uyyamıo
ElisaAlya lys Diş öyle yapmaz diye biliyorum kesinlikle bir acile gidin lütfen. Benim kızımda üç hafta önce o şekildeydi kulak enfeksiyonu olmuş aile de nöbet geçiren olduğu için nöbet geçirdi korkutmak istemem ama doktorlar her durumda ateş var mı diye soruyor ateş önemli bizim için diyor.
hndstncvzlikek Canım kalın mı giydi bulunduğun yer sıcak mı bir duş aldır ve hastaneye git istersen üstünü çok kat kat giydirme, iştahına bak ishal vs durumu var mı onlara bak
lys hndstncvzlikek bulunduğum yer sıcak kaç zaman oldu gün içinde zıbın var gece hafif esio die tişört giydiriom hergün banyo yaptırıom altını değiştrdim ise hep yıkıom hersey normal gibi sadece uykusuz uyyuyamıo
lys ElisaAlya bayramdan önce götürdüm kulağı kaşınıyor sürekli yara yapıyor içine baktı içi temiz dedi krem verdi kaşıntısı içşn kulağına sür enfeksiyon iltihap falan olsaydı demezmiydi doktor ateşi bi yükselip bir iniyor ara ara çok şiddetli ağlıyor susuyor ve ağzını sıkıyır fark ettm
nurkrts25 Benim kızım 8ay 26 günlük ve aynı durumdayz dün aniden baslad ishal var ama atesi düsüp ckyor calpol icirdim 2 defa aglama vs biseyi yok keyfi yerinde gibi sadece uykuda skntı yasyoruz bende diştendir diye düsündm ama
lys nurkrts25 bu çok ağlıyor aşırı hassas oldu ve uyumuo gece 2 de uyudu 4 de kalktı halende uykusz sinirlerim çok bozuldu
ElisaAlya lys biz daha yeni iyileştik boğazları az kızarmış artık psikolojim alt üst neden oluyor böyle 😔😔
lys ElisaAlya gördüğü her nesneyi ağzına aldıkları için inanılmaz enfeksiyon kapıyorlar ondan die düşünüyorum.bizim henüz iyileşmedi