3315 Benim meslegim var elimde üniversite mezunuyum ve bir iş var suanda kendi işimi yapacagım vardiyalı sekilde kızım 23 aylık annem uzakta kayınvalidemler var onlarda tarla işiyle ugrasıyorlar simdi tam tarla vakiti acaba işe girip çalıssam kızıma kayınvalidemler tarlada bahcede bagda baksalarmı ki ben istemiyorum bırakmak ben gibi bakamazlar eminim maf olur tarlalarda beni unutur falan yoksa kendim oturup biraz daha büyümesinimi beklesem
etuerk 3315 bende bırakmazdım tarlada iş yaparken o çocuk ne olacak güneş altında yada orda burda per perişan olacak çocuk. Üç kuruş kazanacağım diye çocuğumu perişan edemem
Lolik 3315 tarlada bağda bahçede nasıl bakacakları önemli çocukla ilgilenebileceklerse bırakırdım Toprak temiz hava şuan çocukların pek ulaşamadığı şeyler keşke öyle ortamlarda büyüseler ama dediğim gibi orda dikkatli ilgilenebilecekler mi onu siz bilirsiniz siz tanıyorsunuz
3315 ikiaslanannesi dimi ya bensiz durmaz diyorum biz durdururuz tarlada oynar o unutur seni diyor kaynanam daha cok sinirim bozuluyor
birazquality 3315 ayy sırf bu sebeple bile bırakmam🤣 bence çocuğun seni unutmaz yani sonuçta akşam işten gelince seni görecek mesela çocuklar babalarını unutuyor mu aksine bizimki babası gelince ona yapışık yaşıyor. Şimdi ilgilenebilecekleri bir yerde yaşıyor ve çalışmıyor olsalar bırakabilirdin ama tarlada hem çocukla ilgilenip hem işlerini nasıl yapacaklar bu sıcakta çok zor zaten seninde aklın kalır boşver bence
Derya-Anne 3315 bence biraz daha bekle tarla tapan işleri çocuk için zor olur güneşin altinda yazık aç mı kalacak susuzmu kalacak uykusu nasıl olucak senin yerinde ben olsam birakmazdim 3-5 kuruş para kazanmak için çocuğumu selsefil etmem tarlada vs
Kadifemsii 3315 ev neyse de dışarıda korkarım ya tarla falan diyorsunuz biyerden düşer birşey ısırır falan
visneli_turtamm 3315 bence kesinlikle olmaz, kayınvalidem anlatir bazen tarlada iş yapacam diye , kızı ölüyormuş az daha ,son anda yetişmiş.Salincaga koymuş,ipi boynuna dolanmış 😕
3315 visneli_turtamm ay saıncaga asla yatırmadım yatırmam da zaten onlarda bilir yatırmayacagımı ufak bir ev var orada yatar yatmasına birde halası var o ilgilenir biraz ama bilemedim ya
elisa2705 3315 Tarla deyince aklıma yılan gelir hep asla bırakma birsey olsa vicdan azabından yaşayamazsın bosver büyüsün calısırsın