bebekanne11 Merhabalar kızlar aşırı bana düşkün hiç böyle değildi herkese giderdi babasına daha çok düşkündü şuan annemlerdeyim acaba babasını özledi ondan mı evi özledi ondan mı biraz da poposu pişik olmuş bilemedim 🙄
havvamete bebekanne11 ay aynı aynı 11 ay 5 günlük. Gece bile üstümde yatıyo giderim diye. Babasına bırakıp wc ye gidiyorum Kıyâmet kopuyor. Normalde babası gelince beni gözü görmezdi
Merhaba05 bebekanne11 ayrılık kaygısı dönemindesiniz. Geçici bi süreç 12.ayın sonuna doğru bitiyo herşey normale dönüyo🙈
Nurbost bebekanne11 benim oğlum da çok sosyal beni hiç aramazdı. 13 aylık olunca bana yapıştı resmen. Şimdi 4 gün sonra 16 aylık olcak biraz biraz geçiyor eski hali kadar olmasa da biraz nefes alabiliyorum. Zamanla geçiyor yani benimki de geçecek gibi bekliyorum 😀
prensannesiiiiiii Benim oğlum da böyle kafayı yemek üzereyim gece uyurken bile saat başı kalkıyor yatagidan beni ariyor
bebekanne11 prensannesiiiiiii ayy allah kolaylık versin valla çıldırcam bende. Hep mi böyleydi sizinki yoksa yenimi böyle oldu
Tugcceknr prensannesiiiiiii benim oğlumda öyle hiç böyle yapmazdı ama gece sürekli kalkıyp beni arıyo meme ağzından hiç çıkmıcak gündüz bile memeyle gezmek istiyo işim oluyo peşimde ağlayarak geziyo gece gündüz hep ağlıyo böyle değildi 🥺ne zaman geçicek
prensannesiiiiiii bebekanne11 dış çıkarma döneminde böyle oluyor ilk iki alt dişini cikarirkende böyleydi şimdi iki üst dişini çıkarıyor sanırım dişinin agrisinda sürekli memede kalmak istiyor
bebekanne11 prensannesiiiiiii buda yan kesiciler geliyor bi türlü gelemedi 1 aydır böyle ondanmı acaba
hry410_ 9 aydan 1 yaşını geçene kadar ayrılık kaygısı korkusu artıyor o yüzden de anneye düşkünlük artıyor bişey yaparken bı yere giderken anlatın konuşun anlamaz o ayda hiç bir şey diyenler bebeklerin hissi küvetli oluyo anlıyorlar
bebekanne11 havvamete oğlumda aynı babasına aşırı düşkündü beni asla istemezdi şuan benden başkasına gitmiyor yapışıyor iş yapamıyorum
Beyzaveduru ![](https://)11 aylıkken kızımda öyle olmaya başladı. Önceden umrunda değildim sanıyordum. 14 aylık aynen devam
havvamete bebekanne11 sürekli memede mi sizinkide. Emzik emerek uyuyan çocuk memede sabaha kadar 🤷🏻♀️