salihaysima 4.5 ay önce doğum yaptım yaklaşık bir aydır aşırı derecede saçlarım dökülüyor. Elimi her saçıma attığımda tutam tutam dökülüyor . Sizin de başınıza geldi mi bu gibi sorunlar neler yaptınız eski haline gelmedi için? Acil öneriler 🙏🏻🙏🏻
mervekenan18 Quality life markasının şampuanını kullanmıştım dökülmesini azalttı ama tam geçirmedi sonra embeauty marka şampuanı denedim daha iyi geldi şu an dökülmesi bile durdu diyebilirim🤗
Olurmuolurmu salihaysima benim de cooook ama cok dokuldu. Hicbir sey yapmadim. Masallah duzeldi kendil
Kelebek_45 salihaysima vitamin takviyesi kullanmaya özen göster maalesef ben böyle şeylerde çok düzenli kullanabilen bi insan değilim doktorum 3 ay demir takviyesi kullanmamı söylemişti hamilelikte aldığım takviyelerle birlikte içmedim tabiki de saçlarımın yarısı döküldü
salihaysima Kelebek_45 hamileliğim çok zor geçti aşırı bulantı kusma hiç bir vitamin takviyesi alamadım tiksindiğim için doğumdan sonra da kullanamadım maalesef ☹️
Ceys salihaysima Benimde oluk oluk gelirdi kel kalacam diye korkardım tam net hatırlamıyorum ama sanırım 1 yaşında durdu dökülmesi.
barisinannesi35 salihaysima benim de aynı şekilde 5 ay oldu doğum yapalı. Saçlarım aşırı gür kıvırcıktı şimdi düzleşti ve kalmadı resmen