Sedef221024 Kızlar merhaba 8 aylık olduk bu zamana kadar hiç balık vermedim hangi balık verilir nasıl pişirilir bilmiyorum açıkçası balık pişirmeyi bilmem verdiğiniz balıkları tarifleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim bu arada balık tazemi değilmi nasıl anlarım bayat olursa zehirleme falan yaparmı
Sedef221024 Aslında bizim burda balıkçı var pişirip getiriyorlar palamut falan versem olurmu kılçığı boğazına kaçar diye çok endişeleniyorum
ugrcansu Ben sardalya verdim buğulama yaptım. Biber salçalı su sardalya bide patates koydum. İsterseniz soğan, sarımsak, baharat falan da ekleyebilirsiniz. Ben tercih etmedim o sekilde henüz. Piştikten sonra da ezerek verdimm
nurftma Norveç somonu ile başladık balığa. Bir yemek kaşığı büyüklüğünde ile başladık. Haşlama aparatına koyuyorum buharda pişiyor. Bi kenarına da limon dilimliyorum balığa değmeyecek şekilde yani birlikte haşlanıyor. Kokusu ağır çünkü limon kokusunu gideriyor. Palamut, uskumru verebilirsiniz. Carrefoursada migrosta taze geliyor belirli günlerde indirimi de oluyor ona da bakabilirsiniz