Ygmr124 Kızlar bebeğinize aldığınız çok dikkatini çeken oyuncaklar var mıdır bir sürü oyuncakları var ışıklı müzikli ama çok fazla oynamak istemiyor sizin tavsiyeleriniz var mıdır
Dogacelik Ygmr124 oynamaz o ayda zaten boşuna oyuncağa para vermeyin. Gezmek ister oda değiştirmek balkona çıkmak vs. İnsan yüzü görmek ister😁
Kadifemsii Ygmr124 bir ton şey aldım ve şimdi gönülden şunu diyebilirim ki hepsi gereksiz oyun oynamak yerine hep beraber aguladık
defnenu Ygmr124 meyve süzgeci alıp içine bişiyler katıp eline verebilirsiniz baya oyalanıorlar yani benimkiler öle ben veriyorum 4ay10günlük
1cocuksevdasi Ygmr124 singiraklar aldım o aylarda oynamıyordu elinde tutmayı öğreniyordu 6 aylık oldu yeni yeni elinde sallıyor
Ygmr124 Dogacelik oynamıyo ki acaba benim çocukta mı sorun var diyodum bende 😂 hemen sıkılıyo atıyo elinden bende belki ilgisini çeken birşey olursa alayım diyorum
Ygmr124 Kadifemsii ya bende oynadın istiyorum bir sürü oyuncakları var ama yok oynamıyo müzikli ışıklı peluş oyuncaklar oynamıyo derken zaten 4 aylık oynamasını bekleyemeyiz eline veriyorum belki dikkatini çeker diye hemen sıkılıp atıyo istemiyor oyuncak
Kadifemsii Ygmr124 istemez de benim kızım 1 yaşından sonra oyuncaklarıyla oynamaya başladı . Sanırım bütün bebekler böyle anne babalarıyla oynamak istiyorlar bazen sadece göz teması isterler . Bir süre tek oyuncakları biziz
Ygmr124 Kadifemsii evet sürekli birileri onunla ilgilensin istiyor bende oyalamak için düşünüyodum ama benim arkadaşlarımın cocuklarını hatırlıyodum oturmaya başlayınca onüne oyuncakları koyuyolardı çocuklar ne güzel oynuyo kendi kendilerine
eliflikli Ygmr124 bebişkomu emzirme yastığının üzerinde tummy time şeklinde koyuyprum. Altına da borcam, içinde su ve yüzen oyuncaklar. Banyo oyuncağı gibi. Tutmaya çalışıyor çok eğleniyor. Ama her çocuk farklı 💐🐣
Kskyy defnenu teşekkür ederim bende sadece elma koydum şu ana kadar ne koyacağımı bilmiyordum fikir oldu