Aselzeynep61 Merhaba arkadaşlar kızım önceden güzel yemek yiyordu bu ara sadece kek poğça yiyor birde pilav köfte başka birşey yediremiyorm çorba yada sulu yemek oldumu kaçıyor ağzını kitliyor kek poğça tarzı ne yapabilirim elle yenen
Dogacelik Aselzeynep61 evet artık hiçbişey eskisi gibi olmuyor. Biz de 2den sonra ekran karşısında yemeğe alıştık. Başka türlü asla içiremiyorum çorbasını falan. Pankek yapıyorum muz ceviz keçiboynuzu tozu chia tohumu falan katıyorum. Mercimek köftesi yapıyorum elde yemelik. Ispanaklı lorlu tuzlu kek yapıyorum.
alpsmother_ Aselzeynep61 yine onları yiyormuş şükret valla en azından aç kalmıyordur benim oğlum ağzına lokma koymuyor inanmazsın belki sabahtan beri yediği tek şey küçük bir kase pilav yoğurt bu saate kadar bunlarla duruyor
Aselzeynep61 Sağlıklı besin yesin istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor yaz olduğu için birazda sanırım yemek istemiyor
Nihan32 Dogacelik ıspanak lorlu tuzlu keki nasıl yapıyorsunuz bende deniyim ıspanak yediremiyorum bebeğime
Aselzeynep61 Dogacelik çok zorlanıyorum artık çok ön yargılı kaşıkla yenen hiç birşeyi yediremiyorm bunaldım çok kabız da oluyo
3315 Aynı durum bizde de var hiç birşey yemiyor çözümü yemiyorsan sen bilirsin diyerek buldum neyapayım baska
Aselzeynep61 Birde gözleme yiyor hep bu tarz şeylerle de beslenmesini istemiyorum sağlık açısından doğr değil 😣
Aselzeynep61 alpsmother_ nolcak bu çocukların hali bilmiyorum yoğurduda swverdi onuda yemiyor artık hep katı şeyler 3 gündür kabız sonuç olarak ısrar ediyormusunuz yoksa kendi halinemi bırakıyorsunuz
alpsmother_ Aselzeynep61 geçen post bile açtım ben bunun için sinir krizlerine giriyordum yemeyince peşinde dolanıyordum birkaç gündür saldım yemezsen sen bilirsin diyorum çünkü gerçekten artık psikolojim bozuldu