ahsengunesveannesi Kızlar bugün doktor zyrtec hap verdi alerji için,emziriyor musun diye sordu ama eczacı sütünüzü sağın kullandıktan sonra dedi.İnternette de önermiyor.Kullanan oldu mu daha önce ?
yavrupotuncek ahsengunesveannesi canım zyrtec bilmiyorum ama benimde alerjim var doktor Osman gönülalın YouTube da ilaç videosu var ki ben hem ona hemde farklı bir doktora sormuştum cevap verdiler allerset deloday kullanabilirsin demişti ve deloday kullanıyorum
yavrupotuncek ahsengunesveannesi ha bide bütün alerji ilaçlarında emzirirken kullanılmaz diyor ama en düşük dozdakiler gayet rahat kullaniliyo ben bebeğimde hiçbir problem yaşamadım sağlık ocağı doktoru dedi icemezsin bebekte uyku halsizlik yapar diye ama asla öyle birşey olmadı
ahsengunesveannesi yavrupotuncek bende biraz korktum açıkçası kullanmadım bugün başlayayım öyleyse.Bana da uyku yapar dendi yatarken içerim olmadı çok teşekkür ederim canım 🌸
Melis2015 ahsengunesveannesi ben kullandım hiç birşey olmadı çocuğum da elerjik olduğu için onun damlasını kullanmıştık uyku falan yapar diyorlar ama uykuda yapmadı bizde
ahsengunesveannesi Melis2015 canım benim çok teşekkür ederim içim rahat etti bende başlayayım bugün 🌸
yavrupotuncek ahsengunesveannesi yok canım biz büyüklere uyku yapmıyo uyku yapanlar raporlu ağır alerji ilaçları onları kullandım Max iki gün uyku yapiyo sonra bünye alışıyo bana bebeğe yapar dediler ama nafile sabahın dört bucugunda kalkyo😂😂
herseySeninleguzel11 ahsengunesveannesi Hayır etmedi zaten rahatsızlanip KBB ye gitmiştim doktorum ona göre verdi çok hafif kullanabilirsiniz dedi hemen de kesti aleejimi çok siddetli olmasına rağmen. Ama siz yine de danışın..
ahsengunesveannesi herseySeninleguzel11 sağol canım bana dermatoloji doktoru yazdı.Bugun içtim bı sıkıntı yaşamadım çok teşekkür ederim 🌸
AlinaEmreHan1 ahsengunesveannesi emzirme döneminde hep kullandım ben , alerjimden dolayı . Doktorum en zararsız bu demişti, bebeklere bile veriliyor . Ama bana aşırı uyku yapıyordu, bir de halsizlik. Şimdi emzirmediğim için başka bir ilaça değiştirdim
ahsengunesveannesi AlinaEmreHan1 çok teşekkür ederim canım emzirirken hapı kullandıktan sonra sağım yaptınız mı eczacı bu şekilde önerdi bana ama doktor birşey demedi.cok teşekkür ederim 🌸
ahsengunesveannesi yavrupotuncek anladım canım çok teşekkür ederim 🌸 bizimki de masallah hiç 8e kadar uyanmadık.İlaci dün başladım bı degisiklik olmadı demek ki hafif 🌸
AlinaEmreHan1 ahsengunesveannesi hiç öyle bir şey yapmadım cnm , bana doktorum kendisi söylemişti rahat kullanabilirsin diye , 3 yıl emzirdim , emzirme dönemi boyunca hep zyrtec kullandım Şuan aerius kullanıyorum (emzirme yok ) Zyrtec uyku yapıyor bana
yavrupotuncek ahsengunesveannesi evet öyle oluyo napalim mecbur kaliyo insan heleki alerji herşeyden beter ben hamileyken bile iciyodum hamileyken daha sakıncalı ama mecburdum zaten emzirirken sütten ilaçların yüzde beş kısmı bebeğe geciyomuş o da çok hafif ilaç olduğu için uyku yapmıyo
Susamveannesi ahsengunesveannesi evet canım kullandım hamileykende kullandım geçen sene bebeğim bir yaşındaykende kullandım herhangi bir sıkıntı olmadı uzman doktor yazmıştı bana