Wmavi Kizlar aklımda pleksiden yapılan doğum günü süsleri vs yapmak var ama Trendyol vs bana ne kadara mal olur ilk etapta ürün yapıp çekim yapmam lazım bunun içinde baya bı yapmam lazım ki sayfaya koymak için nasıl yol izlenir fikri bilgisi olan yardımcı olabilir mi
busraalanya Wmavi benim organik dükkanım vardı trendyola üye oldum ama kesinti komisyon kargo derken beni kurtarmadı ben beceremedim yani . Sözleşmeleri imzalayıp gönderiyorsunuz iki sene önce yapmıştım çok net hatırlamıyorum ama kolay zor birşey yok satıcı panelinde giriş yapıyorsunuz
Kadifemsii Wmavi bence ilk trendyolu düşünmeyin . İnstagramdan satış yapmaya başlayın önünüzü gördükten sonra iyice araştırıp girin . Bende evde mum ve taş dekor ürünler yapıyorum eşimin çalıştığı market zincirine veriyorum . Şuan satışlarım iyi instagramda henüz başlamadım orada başlayıp belli bir kitleye ulaştıktan sonra belki trendyolu düşünebilirim
Wmavi Gencccmom ilk etapta Instagram düşünüyorum ama şuan herkes tredyoldan alışveriş yaptığı için orayida araştırmak ısıtıyorum
Wmavi busraalanya ilk etapta ne kadara mal oldu malzeme alma vs canım hatirliyor musun ilk edapta Instagram üzerinden düşünüyorum
linam008 Wmavi trendyol çok maliyetli ben butik açmıştım kapattım. Noterden şahıs şirketi açman lazım vergi levhan olması lazım onun da aylık Bağ-Kur ödemeleri var. Baya baya bayi gibi olman lazım muhasebecin vs..
busraalanya Wmavi Hepsiburada yı da araştır bence üyelik kolay zaten komisyon işi can sıkıyor kargo her türlü ödeniyor bide geri iade falan olursa onlarda satıcıya kitleniyor . İnstagramla başlayın dolap uygulamasına da koyun inş tutar
linam008 Wmavi malesef şartları bunlar risk alarak girdim elimdekilerden oldum arayıp şartları sorabilirsin hala trend yoldan muhasebeciye 1500 tl borcumuz var, 🤣