babyboy_35 Acile götürdüm lavman verdiler hala yapmadı normal mi ya birde doktor kabız olması normal değil dedi korktum 😞 anne sütü alıyor sadece
bebek21 babyboy_35 benim kızım da öyle 4 aylığa girmek üzere 2 aydan beri sürekli 6 7 günde bir tuvaletini yapıyor ve çok zorlanıyorum hep ben yardım ediyorum
gozdeanne1 2 aylık kızım kabız biogai verdim akşam üstü gece çıkardı zeytinyağı falan diyolar ama hiçbir işe yaramıyor
meryemceeeee gozdeanne1 verir vermez kakasını yaptımı benimkide bugün 10. Gün yapmazsa doktora götürcem o damlayı 3 ay kullandım bırakmıştım ama sanırım tekrar alıcam
aytlkya babyboy_35 bebeğim 27 günlük kabız yağ ile ben destek oluyorum doktora götürsem lavman mı yaparlar yoksa biogai verirler mi
bebek21 babyboy_35 bende fitil koyduğum halde yapmıyor ben kulak çubuğuna zeytinyağı yapıp poposuna sokutırum yapıyo ama az
bebek21 @“babyboy_35”#p315462 ya bende işk denedim yapmadı biraz geriye doğru ittim yaptı ama sana yap diyemem ben kendi çocuğuma yaptım oldu az yağıyor ama çok değil yine de biraz daha iyidir
Smyra-1 Bazıları karşı çıkacak ama şılınganın iğnesini çıkarıp 2 cc pekmez Çek, poposuna sık anında yapıyor 10 dk içinde. Benim kızım da aynıydı hep öyle yaptırdım hiç bişi de olmadı.
kurabiyevarsimitvar Smyra-1 Peki hiç araştırdınız mı bir sakıncası var mı diye yoksa sizin bulduğunuz bir yöntem mi
Smyra-1 Hiç bi sakıncası yok bunu kız kardeşim yapıyordu oğluna şimdi 2 yaşında. Bende 2 aylıkkken bile yaptım hiç bişi olmadı, hani derler ya koca karı yöntemi diye, 10 -15 kez yapmışımdır asla kakasını yapamıyordu yavrum mahvoluyordu çatlayacak gibi bunu yapınca kakasını hep yaptı
bebek21 meryemceeeee kulak çubuğunu zeytinyağına batırıyorum sonra poposuna koyuyorum biraz ileri itiyorum birkaç kere yaptıktan sonra bebeğin ayağının altına zeytinyağı yapıp ovuyorum ıkınıyor ıkınınca yapıyo tuvaletini bugün bile yaptım canı da acımıyor ağlamıyo