security0 Kızlar civilim uygulamasından alışveriş yaptım. 5 gün oldu hala sipariş hazırlanıyor aşamasında. Bu kadar sürmesi normal mi ? Daha yola çıkacak da gelecek de ohoo . Ben anlamadım bu işi . Ordan alışveriş yapan var mı aranızda ?
Baklavanida security0 canım bende bayramdan 2 gün önce hepsi buradan sipariş girdim Bayram girdiği için uzuyor kargo aşaması
Papatyaa21 security0 ben yapıyorum sürekli yumuşatıcı mama zıbın falanda söylemiştim biraz geç kargoluyorlar normal☺️
AnneBebek- Bayram öncesi yapmıştım 4-5 günde aldığım ürün elime ulaştı, siz ne zaman alışveriş yapmıştınız birçok firma bayram dolayısıyla bugün çalışmaya başladı
security0 AnneBebek- Arife günü yaptım alışverişi. 15 Haziran’da. Uygulamanın güvenilirliği konusunda endişe ettim. Kullanan var mı, memnunlar mı onu merak ettim
security0 Baklavanida Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım. Bir de acil lazım aldıklarım hiç zaman geçmedi gibi geldi :)
AnneBebek- security0 uygulamada sıkıntı yok güvenilir aldıklarınız bugun kargolanacsktır yaşdığınız bölgeye göre de 2-3 gün içinde elinizde olur bence
security0 Papatyaa21 😃😃 Teşekkür ederim. Bakalım eksiksiz ve doğru bir şekilde gelirse ben de ordan devam ederim almaya