bilgehan0 Kızlar civilim uygulamasından alışveriş yaptım. 5 gün oldu hala sipariş hazırlanıyor aşamasında. Bu kadar sürmesi normal mi ? Daha yola çıkacak da gelecek de ohoo . Ben anlamadım bu işi . Ordan alışveriş yapan var mı aranızda ?
Em0s_1810 bilgehan0 canım bende bayramdan 2 gün önce hepsi buradan sipariş girdim Bayram girdiği için uzuyor kargo aşaması
Papatyaa21 bilgehan0 ben yapıyorum sürekli yumuşatıcı mama zıbın falanda söylemiştim biraz geç kargoluyorlar normal☺️
AnneBebek- Bayram öncesi yapmıştım 4-5 günde aldığım ürün elime ulaştı, siz ne zaman alışveriş yapmıştınız birçok firma bayram dolayısıyla bugün çalışmaya başladı
bilgehan0 AnneBebek- Arife günü yaptım alışverişi. 15 Haziran’da. Uygulamanın güvenilirliği konusunda endişe ettim. Kullanan var mı, memnunlar mı onu merak ettim
bilgehan0 Em0s_1810 Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım. Bir de acil lazım aldıklarım hiç zaman geçmedi gibi geldi :)
AnneBebek- bilgehan0 uygulamada sıkıntı yok güvenilir aldıklarınız bugun kargolanacsktır yaşdığınız bölgeye göre de 2-3 gün içinde elinizde olur bence
bilgehan0 Papatyaa21 😃😃 Teşekkür ederim. Bakalım eksiksiz ve doğru bir şekilde gelirse ben de ordan devam ederim almaya