elifnsli Erken kalkma Hiçbirseyden memnun olmama Sürekli mızırdanma ağlama ama gözyaşı yok Yemek yemeyi faciaya cevirme Göz hizasından ayrıldığım anda çığlık kiyamet atma İstediği olmayınca kendini yere atma Hiçbir yerde durmama Var mı arttıran ve bu durum ne zaman geçer
kubra717_ elifnsli 9 bucuk aylığız ve 1 yaşına gelince düzelecek diyenlerle dolu çevrem söyleyeceklerim bu kadar hüsrana uğruyorum 🥵
mamacitaS elifnsli bizim bir günümüzü özetlemişsiniz 😀 13 aylık ve cidden aşırı yoruldum sürekli bacağıma yapışık şekilde meme meme diye bağırıyo oyalamak ne mümkün 😀
oznrss elifnsli gözyaşı var bide deli gibi. Kucaktan indirdigin an çıglık kıyamet kollarımız pert oldu Deli gibi uykusu var ne gündüz ne gece asla uyumuyor delirmelik Asla ama asla bisey yemiyo cünkü azı dişleri çıktı canını acıtıyor sadece mamayla besleniyo ve su içiyo o kadar Bizde uyku sıfır cıldırarak yola devam
Balyanak3 elifnsli dur bunlara bende ekleyimm uyku yok ne gece ne gündüz sürekli bı uyanma halleri yemek yemiyo cikartiyo anca mama istiyo sürekli olarak kucakta
elifnsli kubra717_ küçükken daha rahatmiş onu anladım 4, ay ve 8.ay benim ağzıma etmişti özellikle 8 ama suan diyorum ki onlar da neymiş
Mayaden Bir günümüzün özeti 😄 benden başkasına gitmeme uykusu gelince ağlama acıkınca ağlama hep ağlama .. 😅
elifnsli Mayaden evet bayramda çok güzel eşimin ailesine gittik piknik mangal tur vs dedim oh rahat edicem 11 kişiler elden ele dolanir ama nerdeeeee huy çıkardı babasına bile asla gitmedi bayramı bana zehir etti en son ondan gizli wcye girdim kendini yerlere atti
elifnsli Nihan32 ahhh gel bacım , ben normalde asla sinirlenmem çok uysalimdir ama artık delirdim delirdim
Scmnezgi elifnsli aynıyız 😔 hiç bir şeyle ilgilenmeme oyuncakların yüzüne bile bakmama sürekli canı sıkılmalar falan falan
elifnsli Scmnezgi evet yeni oyuncaklar aldım yüzüne bile bakmıyor kucağıma gelmek istiyo kucakta aliyo yere inmek istiyo yerde alıyor hep ağlıyor