aydaberra37 Arkadaşlar Zylanda kullanıyorum Artı olarak kondom ve geri çekilme ilede korunuyoruz ama Mayıs ayı başında 3 gün lekelenmem oldu o günden beridir adet olmadım test yapmaya korkuyorum 😒bu ilacı kullanıp bu yada buna benzer durum yaşayan oldu mu
yanaklibebek aydaberra37 evettttt bu bir süre devam ediyormuş ama geçecekmiş Doktoruma sordum ben çok normal dedi devam dedi
aydaberra37 yanaklibebek inşallah hamile değilimdir güzelim 2 kızım var biri daha. 8 aylık esnafız eşimle ikimiz çalışıyoruz bensiz dükkan olmuyor zaman olarak hiç uygun bir dönemde değilim 😢Görümcemde başka bir doğum kontrol hapı kullanıyor oda olmadı hafif lekelenme lavaboya gittikçe geliyor filan dedi inşallah mevsim geçişi ve ilacın etkisidir 😔Allah ne verdi ise hepsiyle korunuyorum ama yinede tedirgin oluyor insan 😔İçim bir nebzecik olsun rahatladı teşekkür ederim 🤲test yapmaya cesaretim yok 🙈
aydaberra37 2bebislianne_ Bu ilacı kullanıp Mayıs başından beri böyleyse mevsimden kaynaklıdır inşallah 🤲 Crazette kullandım ilk o baya uzun lekelenme yaptı sonra bıraktım ondada bırakınca 45 gün sonra filan regli olmuştum
yanaklibebek aydaberra37 aynıyım, nelerle korunuyorum yinede korktum bende, Test yaptım ama beklemeye yüreğim dayanmadı😂 benim doktorum süper koruyucu bir hap bu dedi biraz pahalı sadece diğerlerine göre dedi alırım dedim yeterki korusun 😂 tabi biz tedbir alıyoruz Allah ne dilerse o olur 🤲
Ftnur Bende doğum yapalı 3 ay oldum zylanda kullanıyorun bir kere adet oldum şimdi ise adetim 7 gün gecikti bende korkuyorum yayaşayan var mı böyle geciken
aydaberra37 yanaklibebek ya inşallah öyledir canım benim teşekkür ediyorum seninde gecikme oldu mu böyle ½ ay filan normal mi yani ben yoğunluktan doktoruma dahi gidemiyorum güzelim aradım doğum yaptığım doktorum o şekilde önerdi banada ay 1.000 TL olsa yine veririm yeter ki korusun 🤲☺️
mutluannecik Tüm bu saydığınız korunma yöntemlerini kullanıyorsanız artık mümkün değil hamile olmanız rahat olun
uguremi yanaklibebek bu ilacı emziren anneler kullanabiliyor mu ? Oğlum 8 aylık olacak bende kullanmak istiyorum