edaslnn 2 ay 17 günlük bebeğim akşam 10 da uyuyup sabah 5 de uyanıyo normal mi ve gündüz de uyuyo ama günde iki kez 3 saat
fifi48 edaslnn normal canım uyanmıyorsa artık uyandırıp gece 2saate bir emzirmene gerek yok yinede doktorunla görüş boyu kilosu yerindeyse oda öyle diyecektir zaten.. yeni doğan döneminde uzun uyuyorlar benim oğlum 13 aylık gece hala uzun uyur maaşallah de sende ne güzel bak geceleri uykusuz kalan anneler var hala
gncglozclk edaslnn benım kızım 5 aylık aksam 8 de yatar sabah 7 8 e kadar gunduz de toplam 3 saat uyuyor 🥹
edaslnn fifi48 evet maşallah gerçekten o zaman acıkana kadar kaldırmayayım artık sütüm olmadığı için mamayla besleniyo yeterli geliyordur o halde
sadeceelmas Merhaba genelde 3. Aydan sonra o kadar uzun uyumasını tavsiye ediyor doktorlar ama gün içinde yeteri kadar doyuyorsa normal bence. Benim kızımda çok uyuyordu hatta 3. Ayında bi kere 12 saat uyudu uyanmadan gece doktorum bana bu şekilde söylemişti. Sen yine bir danış istersen
edaslnn sadeceelmas bazen fazla uyuyunca korkuyorum normal mi diye gündüz sadece toplam 6 7 saat uyanık kalıyor ister istemez geriliyorum çok uyuyunca
edaslnn gncglozclk evet bu durum can sıkıcı oluyor bazen ama çocuktan çocuğa değişiyormuş bazıları çok uyuyo bazıları hiç uyumuyo Allah sabır versin inşallah düzelir
fifi48 edaslnn evet evet mama anne sütüne göre daha tok tutuyor onu. Benimde ilk zamnalar sütüm çok azdı meme artı mama veriyordum geceleride mamayı çoğunlukla veriyordjm dahada uzun uyurdu zaten büyümüş sizinki dediğim gibi doktorunlada görüş muhtemelen oda uyanmazsa doyurmana gerek yok der. Bu sefer ilerki aylardads gece uyanıp mama içmek isteyecek onu bıraktırmak için in zorlanabilirsin en iyis şimdi uyuyorsa hiiç elleme bu düzeni bozma maşşallah uyusun misler gibi sende rahat uyu dinlen geceleri
Ftnur Keşke bende çok uyuyor diye post açsaydım 3.5 aylık gündüz uykusu yok denecek kadar az gece de 9 da uyuyor 1 de uyanıyor emip uyuyor 5 de uyanıyor emiyor 7 de tamamen uyanır sonra doğru düzgün uyumaz