edamikail Kızlar bebeğim 2 ay 5 günlük, sepet beşiğimiz var, üzerinde reflü yatağı var onda yatıyor 2 aydır ama son zamanlarda çok kayıyor ta dibine gidiyor yatağın korkuyorum, siz hangi yataklarda yatırıyorsunuz kullanmaya devam edeyim mi ? Yoksa düz yatağa geçeyim mi artık ?
Aslan2103 edamikail tam hatirlamiyorum ama sanirim o aylarda birakmistim ben kullanmayi. Altina destek yapiyodum dusmesin diye ama bi sure sonra kayiyodu. Gunduzleri yatiriyodum gordugum icin ama geceleri korkuyodum
Gzdnr17 edamikail ikea yatakla başladık 20 aylık oldular hala onla devam ediyoruz Öyle görsellik bi kaç ay kullanılan yataklardan almadım hiç 🌸
edamikail Aslan2103 maalesef bende destek yaptım ama çok kayıyor, düz de ne olur ne olmaz yatırmak istemiyorum kusar falan diye, siz nasıl bi yol izlediniz düz yatağa mı geçtiniz
Aslan2103 edamikail evet duz yataga gectim hatta yanimda yatirdim kusarsa duyayim diye. 3 4 aylikkende hamakta uyuyodu sonra yatagima aliyodum gene
Gzdnr17 edamikail evet evet hep onlarda yattılar yatmaya da devam ediyorlar 🤗 20 aylıklar yeni yeni yastık istemeye başladılar çok ince yastık veriyorum birde Onun harici hep yatakları boştu ☺️