2AngelMom Kızlar yarın otele tatile gidiyoruz sabah erkenden çıkıcaz yola kızım ishal olmuş napsam geçer çabucak toparlar 🤦♀️ muz yedirdim sabahtan başka ne yedirebilirim ya 1.5 yaşında bu arada
Mikisss 2AngelMom happu momdada paylaşmişsiz aynı postu🙂nane demleyin içsin papatya demleyin.patetes püresi pilav suyu.ishal onleyici probyotik ilaçlar var doktorunuzun tavsiyesi ile ilaç verin
Kuzularinanasi 2AngelMom bagirsak duzenleyici kullanin.reflör yani. Kefir yogurt muz haslanmis patates
bebegiminbesigicamdan 2AngelMom enterogermina kullanin ve aklinizda bulunsun tatile gitmeden 3 gun once kullanmaya baslayin tatil bitene kadar kullanin ben hep oyle yaptim cocuklarda hava degisimi bozuyor bagirsaklari
2AngelMom Mikisss aynen canım ☺ burada genelde yorum gelmiyor iki tarafta da paylaştım acele geçmesi lazım çünkü denizi havuzu çok seviyor bu şekilde sokamam ondan toparlaması gerekiyor ☺ yapıcam dediklerinizi teşekkür ederim 🌸
SuMisalii 2AngelMom reflor kullamanızı tavsiye ederim bizde tatildeyken kızım ishal olmuştu hemde çok kötü hastaneye gitmiştik doktor verdi bu ilacı ve 2 yudum da kesmişti.