Japonix_X uffuu sürekli kullanmayacaksanız , hastaneden kiraya veriliyor , benim görüşüm tıkandığında öyle yapmıştım
limonzeytinmom uffuu e bebek markası var 2 3 kere kullandım. Kullanım sonrasında karbonatlı suda yıkadım öylece duruyor @seraptilik dlp hesabım
bebek568_ uffuu Acura ikili şarjlı süt sağma makinesi almıştım, 3 gün kullandım, sütüm gelmediği için daha da kullanamadım. Alırsan verelim
mcnlcrn uffuu Kiwi marka çiftli elektrikli pompam var sadece 2-3 kere ilk doğum yaptığım hafta süt miktarımı görmek için kullanmıştım. Daha sonra hiç kullanamadım çünkü bebeğim aktif emiyor tertemiz kutusuyla duruyor. Grdrps ile alabilirsiniz “mlcrn” isimli
Yarim_Kilo_Kiyma Ben e - bebekten almıştım onu satmayı düşünüyorum. Artık süt sağmıyorum oğlum büyüdü
mrvnrprlk Lansinoh satıyorum bana aynısı hediye geldi hediyeyi kullandım öteki elimde kaldi isterseniz bilginiz olsun 😊
mcnlcrn Kiwi marka çiftli elektrikli pompam var sadece 2-3 kere ilk doğum yaptığım hafta süt miktarımı görmek için kullanmıştım. Daha sonra hiç kullanamadım çünkü bebeğim aktif emiyor tertemiz kutusuyla duruyor. Grdrps ile alabilirsiniz “mlcrn” isimli