Eailesi4 Uyku öncesi hangi ninni masal yada duaları dinletiyorsunuz yada söylüyorsunuz okuyorsunuz dil gelişimine katkısı oldu diye düşünüyor musunuz
Gizmokzilla Eailesi4 ben abdullah beyhanın duasıyla büyüttüm oğlumu. Hz.Fatıma ninnisi diye bir ninni var. Onu söyleyen çok kişi var ama ben abdullah beyhandan dinletiyordum çok sakinleştirici bir ninni. Hz.Fatıma oğullarına çok söylermiş 🌸
Eailesi4 Selen01 uyku öncesi dinlenen ninni masal dua hem uyku kalitesini arttırıyor hemde fil gelişimini destekliyormuş 🥰
Baby__momy Atem tutem men seni Melek bebek Dandini dandini dastana. Piş piş Nebe suresi 7şer kere okunan dua
etuerk Eailesi4 vakıa süresiyle sakinleştiriyor ardından kalem süresi uyumazsa nebe süresi iyice mayışıyor zaten sonra ben ninni söylerim
RabiaOztrk22 Eailesi4 ilk bi kaç ay sürekli inşirah,Meryem süresi yada ha Fatima’nın ninnisini dinletiyordum şu an 1-2 aydır vakia suresini dinletiyorum sadece onda uyuyor
dursuney Eailesi4 bence hiç alıştırma sesli ninnileri.konuşması için uyanıkken sürekli konuş karşısında kitap oku uyuycagi zaman besigine koyup piş piş le öyle uyusun uykuya geçişi daha sağlıklı olur
Eailesi4 dursuney normalde yataklarına geçip kendileri uyuyorlar ama uyku oncesi ve uyuduktan 10 dk unutmazlarmş