Esraprm Kızlar sırt ve bacak ağrılarım var. Hacamat yaptıracağım. Aranızda yaptıran deneyimi olan var mı? Acılı bi işlem mi? Öncesinde, sonrasında nasıl etkileri oldu faydasını gördünüz mü?
Mrvln25 Esraprm Ben eğitimini aldım kendime eşime ve akrabalarıma yapıyorum çevremde isteyen olursa yapıyorum. Yaptıranlar faydasıni gördüler keza bende faydasını çok görüyorum. Benimde migrenim var. Ben yaptırmanizi çok tavsiye ediyorum en azindan hiçbir yan etkisi yok ki çok rahatlayacaginiza da eminim. Ki zaten sünnettir. Yaptıracağınız yerlerde sünnet üzerine yapılıyor olmasına dikkat edin çünkü hacamat bedensel olduğu kadar ruhsal rahatlamada da etkili manevi yönden de etkilidir. Bu arada hiç acılı bir işlem değil yani gıdıklama gibi hissediyorsunuz. Ama tabi yaptırdığınız yer ve kişi de önemli. Buna da dikkat edin ☺️
Esraprm Mrvln25 yapacak olan kişi tanıdığımız öncesinde yaptırmış ara ara yaptırıyormuş hatta. Deneyimli önceden giden kişiden yorumunu aldığım birisi
Mrvln25 Esraprm Zaten hacamat öncesinde ve sonrasında perhiz yapmaniz gerekiyor yani hayvansal olan bütün gıdalardan uzak durmalısınız. Tabi bunu süresi çok uzun değil genelde 1veya 2 gün önceden yemeyi bırakın sonrasında da yine ayni sekilde bırakmanızı soylerler. Doğrusu da budur. Bunun sebebi hacamatın faydasının daha da artmasıdır. Sonrasında ekstra olarak vücudunuzu çok yormamaya dikkat edin bol bol su tüketin. Ve evinizde varsa doğal sirkeniz her sabah bir bardak suyunuzun içine bir iki kaşık döküp onu aç karnına içebilirsiniz.
Mrvln25 Esraprm Hacamattan once muhakkak kan tahlili yaptırmaya özen gosterin. Hgb ve ferritin düzeyinize göre hacamat planı oluşturulmalı. Gittiğiniz yer bunu isteyebilir sorabilir ya da hiç sormayadabilir. Eğer kansızliginiz ve kanınız az ise kendiniz belirtin ona göre size hacamat planı oluştursun.
Mrvln25 Esraprm Dediğim gibi sormayabilir. Ben aldığım eğitimden dolayı hep sorarım ona göre kişiye göre hacamat planı yaparım.
Mrvln25 Esraprm Evet düzenli yaptırmakta daha iyi olur. Çünkü kılcal damarlar yaptıkça açılıyor vücuttaki toksin atık maddeyi daha çok atmış olursunuz