Dms58 Merhabalar; 13 aylık kızım oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyor kitapları ısırıyor çokmu acele ediyorum kitaplarda hayvanları gösteriyorum öğretmeye çalışıyorum sizler neler yapıorsunuz önerileriniz ve uyguladıklarınızı söylerseniz bizede faydalı olur belki☺️
Aslicamm Dms58 ben dogdugundan beri kitap okuyorum oğluma ama o dönemlerde pek istekli değildi çünkü yürümeye çalışıyordu etrafı keşfetmeye calisiyodu bunlar daha önemliydi onun için ama 15-16. Aydan sonra çok daha iyi oldu
Madamehappyyyyy Dms58 13 aylık olacak 5-6 ayllıkken başladım kitap almaya arada sırada alır sayfalara bakar ben ilgisini çekmesi için hayvanları falan gördükçe vaaavv diyorum taklit ediyor ama maalesef en büyük sorunumuz direk kemirmesi kitapların çoğu ısırılmış çoğu diyorum çünkü en az 20 tane kitap aldım. 7-8 tanesi kalın sayfalı 2 tanesi yumuşak plastik şekilde kalanları benim oğluma okumam için. Uzana bileceği bir yere koydum kendisi istediğin de alır oradan bakar etrafa atar ama en azından gözü kitaplara aşına olacak.
Madamehappyyyyy Dms58 Böyle almaya çalışıyor ve bu boyunun uzamasına da yardımcı oluyor diye düşünüyorum. :)
mrvmrtglc1 Dms58 ben çok daha erken kitap okumaya başlamıştım, ısırdıkları yırttıkları bi dönem oluyor sonra geçiyor alışıyorlsr
mrvmrtglc1 Dms58 sert kağıtlı olanları tercih edebilirsiniz, onları yırtamıyorlar , Biz sabah kalkar kalkmaz kitapla güne başlıyoruz, sabah gözünü açıyor kitap oku diyor. Yatarken de aynı şekilde gündüz uykusunda da gece uykusunda da kitap okumadan yatmaz.
caresiz34 Canım bizim ev kitap dolu. Binler harcandık kitaplara. Ben de eşim de evde kitap okum saatimiz vardır. Kahve yapıp kitap okurum o bizi görür. Kitap mucizevidir. Sen de okumalısın Kİ seni örnek alsın. Osurdun yırtsın sen bırak keşfetsin. Sonra kitap kurdu oluyorlar
Minisse caresiz34 okuduğun kitaplar cin ali piknikte serisi mi? Zira hiçbir şey katmamış okudukların sana, değişik bi zihniyetin var.