smnbr Bu ay götürmeyi düşünüyordum, çok heveslenmiştim ama doktorum 1 yaşa kadar herhangi bir havuza sokma, baby spa ya da sokma, çok hastalık kapan bebekler geliyo bana dedi Götürüp bir sağlık sorunuyla karşılaşan oldu mu aranızda????
Kuzularinanasi smnbr ben 3 4 5 6 aylliken goturdum bisey olmadi.baby spa da su her bebekte yeniden dolduruluyor temizleniyor.yani gttgiz yer hijyenikse bisey olmaz bnce.yine de siz bilirsiniz
zulalllll smnbr biz görüşmüştük 40 aylıktı gaz sancısı vardı. Hatta bebeğim kolik bir bebekti. Spa çok iyi geldi. Hareket ettikce gaz sancısı kesiliyordu. Çok şükür bir hastalik kapmadik. Yerin temiz olması önemli tabi
Bebegimben1 smnbr ben götürdüm goturdukten sonra ki gün ateşler içindeydi suyun içinde kakasını yapmış bez olduğu için farketmedkm bende enfeksiyon filan kapmisti ben de çok heveslenmiatik götürmeye bir daha da götürmeyi düşünmedim. Birde goturdugum yerde oda sıcaklığıni ayarlamamislardi nem yüksekti insan boğulacak gibi oluyordu
3kedili2bebekli smnbr doktorunuz götürme diyor çünkü bir tecrubesi var ne demiş sürekli hastalık kapan bebekler geliyor yani burda sordugunuz ve cevap veren 3-5-15 kisi bir doktorun tecrübesinin önüne geçemez yani götürmeyin tabi ki benim doktorum ben sormadan söyledi spaya falan götürme diye
smnbr 3kedili2bebekli Doktorumun önerisine uyacağım elbette hanımefendi Merak ettiğimden sordum sadece
alin12_ smnbr benim arkadasımın bebegi spa dan adenovirüs kapmıştı. 1 yaşa kadar aşıları tam olmadıgı için havuz ve deniz önerilmiyor zaten. Mikrop kapma olasılıgı cok yüksek. Benim bebegim 6 aylık denize sadece ayaklarını soktum.
ecedurucbkc smnbr ben 3 ve 4 aylıkken götürdüm. Bişey olmadı ama gittiğimiz yer tanıdık ve temizdi. Doktorunuz daha iyi bilir götürme dediyse götürmemek en iyisi. 8 aylıkken de havuza soktum ama kişisel havuzdu. Şu an 10 aylık geçen gün denize de soktum. Çok şükür bişey olmadı.
limonzeytinmom smnbr ilk kızımı 3 ay bitiminde götürmüştüm. Suyu cok seviyordu 45 dk kadar sud kaldı ağlama VS yok. Birde jakuzi seklindeydi alttan onu açtılar gayet iyi falan. Ordan cıktık 1 saat sonra bir ağlamaya başladı sabaha kadar 10 saate yakın ne uyuyor ne emiyor ne kucakta duruyor yok böyle bişey. Sanırım yoruldu o jakuzi gibi fokurdatmasından dolayı. Sonra sızdı cocuk artık. Şimdi 6 aylık kzıım var götürmedim onu düşünmüyorum da 🥴
Zeliff smnbr ben pandemi dönemi olmasıyla birlikte doktorunuzun dediği gibi çevremden birkaç hastalık duyumu aldım ve götürmemeye karar vermiştim. Ha güzel bir anı olurdu ama bir saatlik şey için kızımın hastalığına sebep vermek istemedim. Gidilen merkezin hijyeni önemli gidecekseniz iyi araştırın🌼
buketadenatalay smnbr ben 1.5 aylıkken götürdüm çok keyif aldı rahatladı su onu rahatlattı zaten suyu seven bir bebek biz herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür
gunes0312 smnbr biz 2 kere gittik ama hijyeni iyi olan bir yere sorun yaşamadık, her seans sonrası su boşaltıldı ve temizlendi gözümle görmüştüm 😊
rainayaz smnbr ben 1 yaşında götürmüştüm bir sorun yaşamadık. Havuzun suyunu yeniden koyuyorlar ve temizliyorlar
Sibelmuc smnbr 2 aylıkken ve 9 aylıkken götürmüştüm çünkü bayılıyor. Gittiğim yeri uzun süre araştırdım yorumları okuyup öyle götürdüm bi sorunla karşılaşmadık