Kbragumus07 15 aylık bebeğimin ağzında bi anda aftlar çıkmaya başladı çocuğum 5 gündür emmiyo yemiyo içmiyo tek içtiği şey su dilinin üstü bembeyaz oldu antibiyotik ve damlalar başladı doktor ama daha bi gelişme yok böyke başına gelen varmı?
FatmaKrbkl Kbragumus07 şuan tam mevsimi karadut yiyorsa yedirin yemiyorsa karadutu ezip suyunu pamuğa batırın ağız içinde gezdirin, hemen fayda eder inşallah
mother2 Kbragumus07 benim 4.5 yaşında oğlumda da geçmiyor çok çekiyorum ama bizimki yemek yemediği için oluyor
Sedagoze Benim kızım da 4 ay 20 günlük 10 gündür asla geçmeyen afet var ağzında çok küçük olduğu için ilaç da veremem dedi doktor o kadar zor besleniyor ki beni asla emmiyor artık sağıp biberonla ve mama ile zor besliyorum bazen hiç almıyor şırınga ile ağlaya ağlaya besliyorum çok yıpratıcı bir süreçteyiz ne zaman geçer bilmiyorum inanılmaz bir büyüklükte hemde küçük diline kadar uzanıyor
Kbragumus07 Sedagoze off sizinki daha zor biz en azından ilaç kullanıyoruz ama pek de işe yaramıyor ama insallah bi an önce geçer yoksa ben gerçekten tükendim
fadjobe87 Sedagoze Aselhafsam karadut suyu varsa küçük çay kaşığı ile verebilirsiniz. Karadut antiseptiktir
Kbragumus07 alin12_ ilk 2 gün ateşi vardı ama bölgeseldi kafasında olurdu vücudunda olmazdı ama azğındakiler nasıl olduys bi anda üredi anlamadım
Sedagoze Kbragumus07 bende öyle rabbim hepimize kolaylık versin öncelikle evlatlarımıza , kim bilir nasıl canları yanıyor
Elifsahann 21 aylik kızım 1 haftadır aft mücadele etti, öncesi 3 gün ateşi olmuştu sanırım ondan çıktı. Doktorumuz aftoral verdi ama asla ağzını açmadı mukostatin diye Bi damla aldık en son onu yaptık 2 kere geçti çok şükür
Kbragumus07 Elifsahann ben hem aftoralı hem mikostanini kullanıyorum şu an ama bi faydası olmadı daha
fifi48 Kbragumus07 geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşir sadece aftların psikolojik olarak çıkma sebebi siz hamileyken yaşadığınız birşeyden dolayı olabilir. Mesela birşey isteyip elde edememek bu bi insan meyve içeçek vs herşey olabilir yada kurtulamadığınız birşey Mesela evinize yerleşmiş bir misafir Ya da bir türlü bitiremediğiniz artık bıktığınız bir durum ya da kafanızda kurtulamadığınız bir söz ya da cümle bunun gibi örnekler hamileyken bu tarz bir şey yaşadıysanız bebekler annelerinden etkilenir daha sonrasında bebekleriniz de bu tarz şeyler oluşabilir