sulegktrk Çiçeği burnunda anne ♥️ günaydın kızlar göğüs ucum çok çatladı emzirirken işkence oluyor nasıl geçer bu yara 😔
zeynepeymennuri sulegktrk merhaba aramıza hosgeldin en güzeli gümüş kapaklar e bebekten almistim ben anne sütü ve devamlı gümüş kapak kullanımında fayda ediyor🌸
gunes0312 sulegktrk hayırlı olsun ömürlü olsun canım benim 🧿🌸 garmastan pomat alabilirsin eczaneden benim o geçirdi ve emzirmeden önce karbonatlı su sürdüm hafif yaktı ama toparlamaya yardımcı oldu 😊
mrybckgly sulegktrk ben anne sütü sürüyordum her emzirmeden sonra. Bir de ilk günler göğüs kalkanı kullandım. O şekilde geçti
Fer4hh sulegktrk hiç içinde kimyasal olan kremler kullanıp sonra yıkadım memeyi verdim diye uğraşmayın insanlarıda dinlemeyin gümüş kapak en iyisi ve sağlıklısı ilk gebeliğimde kanıyordu benim ölüyordum emzirirken resmen gümüş pakla 2. Gün iyileşti şimdide kullanıyorum şükür yara falanda olmadı
Hlmylmz Kalkan al kreme bile gerek olmuyor ama ben lansinohun kremini almıştım çocuk emince zararlı olmasın diye yoksa kalkan kullanmaz isen veya gümüşkapak orası giysiye değer ve kurur sürekli çatlar hemen kalkan al eczaneden kurtul ben 30. Gün artık yılmıştım bir sabrettiysem
aven sulegktrk allah analı babalı büyütsün bebişinizi benim tavsiyemde mutkaka lansinoh lanolin krem kullanın ve gümüş kapak kullanın
Pera48 sulegktrk lansinoh krem iyi gelmişti bir de evde tahin varsa üstüne çıkan yağı(susam yağı) sürebilirsiniz