Nkocak Özel karabük medikar hastanesi Kadın doğum hatice hoca Çoçuk hastalıklarında adem hoca Muayene ücretleri 900 küsür şuan biz indirimli ödediğimiz için net tutarından emin değilim
oznurylc Atakent Acıbadem Hastanesi Dr. Ahmet Körceğez . Çok memnun olduğumuz, ilgili, tecrübeli ve en ufak bir rahatsızlığında nokta atışı yapan bir doktor.
Ebrukskn Bahçelievler memorial hastanesi Muhammed Ali bey çok iyi ama Yunus bey ile devam etme kararı aldık ilgileri ve verdikleri güven destek çok iyi Muayene ücreti 4 küsürdü orada doğum yaptığım için indirim yapıyorlar
atlbs Tubatgn antalya medicalpark hastahanesi aslı yalçınkaya ya gidiyoruz çok memnunum özel sağlık sigortamız olduğu için muayene ücretini bilmiyorum
Busearaf290422 Tubatgn Eskişehir Acıbadem hastanesi Doktorumuz derya hanımdı o devlete geçince Fırat Beğde geldi onunla devam ediyoruz ve aşırı memnunuz. Gitmeden de aklıma bir şey takılırsa mesaj yazdığımızda çok ilgili bir şekilde cevap vererek hastanelik durum olmadığında bizi yönlendiriyor. Ücret ile ben ilgilenmiyorum özel sağlık sigortası yaptırıyoruz
betulzynpsre Tubatgn istanbul/ Gaziosmanpaşa özel avrasya hastanesinde doğum yaptım doktorum atilla okur du her saat her dk aradığımda görüşüp ulaşabilecegim bir doktorum du muaye ücreti 1.600 dü amq sonuna kadar hak ediyodu
Bernas Diyarbakır genesis hospital da 5 ay önce doğum yaptım doktorum burcu İmre ‘ydi çok memnun kaldım gebeliğim süresince burcu hanıma takipliydim 😇
ipek3423 Atakent Acıbadem, Dr Hüseyin Coşkun. Çok memnunuz çok ilgili, gereksiz ilaç ve girişime karşı, gerekli durumlarda çok ilgili, whatsapptan mesaj atınca en kısa sürede dönüş yapıyor, şu anlık çok memnunuz. Muayene ücreti 2300 tl
arelinannesi1 Tubatgn izmir Bergama Necla Mithat Devlet hastanesine gidiyoruz doktorun adı murat Hüseyin çok çok iyi işinde yani bu Devlet’te ilk defa bu kadar işini iyi ve severek yapan doktor gördüm inşallah gitmez 🙏🙏
Busearaf290422 Gzm__ sağlık sigortası 8 hakkınız oluyor yılda 8 kere gidip gözükebiliyorsunuz. Tam olarak içeriklerine bende hakim değilim fakat hastanede felan yattığında da mesela ücret ödemiyorsunuz sağlık sigortanız bunları kapsıyorsa bunları eşim yaptırdı o yüzden tam bilgim yok bildiklerim bu kadar ☺️