EsmaK Tubatgn Emsey hastanesi Ceyda kapıcıoğlu çok güzel ilgileniyor doktorumuz sağolsun ♥️ Türkiye sigortadan faydalanıyoruz ama muayene 2000 tl civarı sanırım
BuzluLatte Tubatgn İstanbul - Özel muayenehane Uzm. Dr. Orhan Gürcan Adıgüzel 1000 TL veriyoruz. Kızım dogdugundan beri kendisine takipli. Cook memnunuz. Canımız doktorumuz ❤️
buseselvi Tubatgn Kocaeli Gebze MedicalPark hastanesi Hakan Demir özel sağlık sigortamız var gayet güzel ilgileniyor çok memnunum doktorumdan
lucifermorningstar Tubatgn Ataşehir Medicana Dr Can Polat. Çok memnunuz. Muayene ücretini bilmiyorum sağlık sigortamız var.
zunteka Anne-Bebek dostu devlet hastaneleri der susarım. Hem ücretsiz hem de özelde alacağınız hizmetten daha kaliteli bir hizmet alıyorsunuz. En azından Bolu için konuşmak gerekirse öyle.
oznurelbasti Biruni Üniversitesi Hastanesi’nde Emel Hanım var, mükemmel bir doktor diyebilirim Biz çok memnunuz tavsiye de ederim
Dilaraegg Tubatgn bezmialem vakıf üniversitesi dragos hastanesi Uzman Dr. Cem Koray Fırat’a gidiyoruz bebeğim doğduğundan beri. Harika bir doktor her gittiğimde iyi ki diyorum. Leb demeden leblebiyi anlıyor ve sorunumuzu çözüyor. Çok yoğun bir doktor. Çok fazla hasta görmüş ve çok tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çok yenilikçi. Bazı doktorları çok eski kafalı buluyorum. Bence kendilerini geliştirmeyip anam babam usulu yöntemler sunuyorlar. Ama Cem bey öyle değil. Sürekli gündemi takip ediyor her konuda. Çok da güler yüzlü. Muayene ücreti en son 1500 tlydi. Sanırım şimdi özel muayenehane açmış.
altaylardantunaya Tubatgn Isparta Meddem Emine Malhun Şahiner e gidiyoruz. Genel anlamda memnunuz. Muayene ücretini bilmiyorum tamamlayıcı sağlık sigortamız var 15 tl muayene ücreti ödüyoruz sadece
Mervemrdnoglu Ankara güven hastanesi muayene ücreti 3.200 aynur ela hoca muhteşem bi doktor hastane nin ilgisi çok hoş temiz aynı zaman da
Aysenur122 Tubatgn Başakşehir tema hastanesi güzel hastene ama muayenesi pahalı malesef ki geçen ay 2800 tl şimdi pazartesi gidilecez bakalım ne kadar olmuş ☹️
nfs24 Bursa çekirge doruk hastanesi Ziya çetin 600 tl Doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldık etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum
Burcutopal Tubatgn bursa hayat hastanesi erol comart doğduğu gunden beri kendisine gidiyoruz kizim 23 aylik ne zmaan istersek ulasbailiyrouz gece bile cevapliyor sorumuzu sağolsun hatta bazi sikayetlerine hastaneye gtmeden çözüm oluyor hastaneye gittiğimizde ektsra seyler isteyip masrafa sokmuyir muayenesi 1300 tl ama saglik sigortamiz oldugu icin 15 tl oduyoruz yine çocuğum olsa yine kendisine gotururm bursada nadir ve en iyi doktorlardan biri diyebilirim kendisi iyiki var canımız Erol amcamizn🥰
NatashaRomanoff Tubatgn 📌 İzmir Medicana International Hastanesi - Uzm. Dr. Öner Yıldırım 📌 15 lira ödeme var yalnızca TSS var AXA bebeği 📌 Devlet hastanesi kadar kalabalık ve gürültülü bu biraz can sıkıcı ama doktorumuzdan memnunuz.