firdevserisoglu Kızlar 1.5 aylık oğlum iki gündür geceleri cişini pek yapmıyor gündüz normal yapıyor ama doymadığını düşündüğüm için mamaya bile başladım neden olur bilen varsa yazabilirmi bide regl ken süt azalırmı ciddi derecede azaldı sütüm normal mi eski haline dönermi
newmom23 firdevserisoglu Benim bebeğimde 4 aylık canım nedenini bilmediğim bir şekilde günde altından sadece 2 tane çişli bez almaya başladım 🤷Kimileri terle atıyor diyor ama ben çok kafama takıyorum valla.Geceleri yapmama sebebi derin uykuda oldukları için canım 👍
Melike_ikra firdevserisoglu benim kızımda 7 aylık oldu bizde öyleyiz şu son bir aydır geceleri doldurmaz altını gündüzleri de öyle acaba sıcaklardan mı ? Aşırı terliyor bide
buseviim @firdevserisoglu bebeğim 4 buçuk aylık aynı şekilde geceleri pek doldurmuyor bezini havalar cok isindigindan beri hatta artik gun icindede pek yapmiyor malum 4. ay ataklari fazla beslenmiyor reddediyor suan memeyi terle atiyor diyor bazilari ve evet reglyken sut baya azaliyor normal
firdevserisoglu Çok teşekkürler kızlar çoğumuzda aynı sorun varsa sıcaklardan dolayı terle de atabilir o zaman ama yinede kafaya takıyoruz acaba doymadımı açmı kalıyo diye
firdevserisoglu buseviim vallahi öyle dört gözle çişini yapsın aman kakasını yapsın gazını çıkarsın diye bekler oldum😂
buseviim ebruli08 evet aç mı kaldı düşüncesi beni bitiriyor birde uzerine dis mi geliyor anlamadim ishal oldu iyice panik oluyorum