1 ay önce sokaktan bir kedi bulduk eşim kapının önünde buldu ayaklarına dolanmış apartmanın önüne su mama koyduk belki annesi felan vardır diye 1 gün sonra hala aynı yerdeydi bizde eve alalım çok küçüktü hemde kızım alışır arkadaş olur dedik ertesi günü ise veterinere gittik bombay British kırmasıymış sokaktan bulduğumuza inanmadılar aşıları yapıldı 2 buçuk aylık olduğunu öğrendik neyse konuya gelecek olursam ise ben böyle bir kedi görmedim ömrü hayatımda, evde kedimi besliyoruz yoksa köpek, aslanmı belli değil kızım artık daha çok kedilerden korkuyor gördüğü yerde bağırıyor ağlıyor 3 yaşında kızım.. 3 aylık bir kedi oda yavru anlıyorum ama aşırı saldırgan her yerim yara diş izi, ısırdığı an bırakmıyor sürekli hırlıyor aynı alanda yatarken direk yüze hedef alıyor köpek gibi aynı anlamıyorum artık eşim ve kızım kediyle aynı alanda bulunmaya korkuyorlar.. Mama koyucam mesala direk hırlamaya başlıyor kulaklar geriye kabarıyor ve tıslıyor evin içinde yürümeye korkar olduk bacağıma dişini geçiriyor o istemediği sürece bıraktıramıyoruz. 1 ay oldu geleli ama yok ben yoruldum artık ne yaptıysam düzelmiyor oyuncaklar ilgi vs dahada kötüleşiyor kucağıma alıp yatayım diyorum yüzüm diş hep ah çaresizim