Rujbinmayda Arkadaşlar 11 günlüğüz. Emzik tutsun istiyorum ama atıyor. Alıştıran var mı nasıl alıştırdınız?
balmom59 Rujbinmayda daha emzik için çok erken 30. Günden sonra verseydiniz bari Ağzı yorulur sonra sizi emmez😊
xssema Rujbinmayda ben 15 günlükken verdim tuttu Philips avent verdim ama eltimin oğlu hiç birini tutmadı tutmayan tutmuyor
me_o531 Rujbinmayda bende çok uğraştım ama tutmamıştı en son şırıngayla içine anne sütü koyduk o şekilde tuttu yalnız olunca emzik kurtarıcı oluyor deneyebilirsiniz iğneli şırınga alın eczaneden sütünüzü sıkın biraz içine
ilaydaaltann_ Rujbinmayda 30. Günden aonra tutar. Ağızları hazır değil o günlerde ama siz denemeye devam edin
altunbusra Şırıngayla emziği delince de emziğin içindeki süt bitince hava yutuyormus, gaz olur öyle de. Benimki de avent tutmadı wee baby nın yuvarlak uclusunu denedim tutmadı şimdi bibs markanın damaklı kauçuk emzigini sipariş ettim inşallah onu tutar
crknkzz Rujbinmayda oglmda zor alisti dogdugu gün verdin ama israrla verdim o atti ben verdim 5 aylik. Tutuyor smdi meme reddimizde olmadi