Alyalina3 Merhaba kızım bir ay sonra 6 aylık olacak mama ile besleniyor ben ek gidaya 20 gün sonra başlayacağım ne şekilde ve nasıl başlamam gerekiyor bilgi verebilirmisiniz ilk yoğurt ile başlamak istiyorum ne kadar ve nasıl vermeliyim yada yoğurt başlangıç için uygunmu
Show_must_go_on Alyalina3 Yoğurt ile başlayabilirsiniz sonrasında ayına uygun mevsim sebzeleri ile devam edebilirsiniz. 3 gün kuralı ile ilerlemenizi öneririm ( 1. Gün 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı) sebzeleri buharda haşladıktan sonra üzerine zeytinyağı eklerseniz kabızlık problemi de yaşamazsınız
Ela3424 Alyalina3 ilk yoğurt ve sebzelerle 3 gün kuralı ile başlayın meyveleri en sona bırakın ben öyle yaptım çok şükür herşeyi yiyor kızım yemezse asla zorlamayın ara verin 1-2 gün öyle tekrar deneyin bol şans 🌸🌸
Ela3424 Alyalina3 mevsim uygun hangi şebekeler varsa onlarla başlayın sonra yoğurt 1.gün 1 çay kaşığı 2.gün 1 tatlı kaşığı 3.gün 1 yemek kaşığı bu 3 gün çok önemli bir reaksiyon gösterecek mi diye önemli havuç ve patatesi verdiniz ve alerjisi yok karıştırıp verebilirsiniz yanında yoğurt eşliğinde aşama aşama ilerleyin en son meyvelere geçersiniz