duruipek32 Bebeğim henüz 3 aylık fakat yanaklarımı kuru kıpkırmızı pütür pütür sadece nemlendirince biraz yatışıyor sonra yine azıyor önerileriniz var mı? Not: besin alerjisi diyecekler için, anne sütü almıyor mama ile besleniyor
defnegynk duruipek32 muhtemelen atopik ciltlidir. Oğlum da da aynı şeyler vardı nemlendirici kullanıyorduk.
Ballinin_annesi duruipek32 benimki de öyle alerjik mama da kullandık fayda yok anne sütü de almıyor kıyafetleri bile deterjansız yıkanıyor
hazili duruipek32 bizde de aynu durum var alerji mamasi kullanmasina ragmen yuzu oyle saci da konak bakalim biodermanin atopik kremini aldim kafa icinde konak taragi ve mustelanin sampuanini aldim siz de bi aeastirin bunlari isterseniz belki bi care olir
SeverusSnape duruipek32 bazen mamalar da allerji yapabiliyor. Kullandığı şampuan, nemlendirici bunlar bile etkili olabiliyor çünkü ciltleri çok hassas oluyor. Sık öpülmede sebep olabiliyor. Muhtemelen atopik bir cildi var. Henüz tam iyileşmeden tekrarlıyorsa doktora danışmalısınız. Tedavi edici kremler verebilir.
KMerveee Benim oğlumda da vardı alerjiye baglı atopik cildi kantaron yağının cok faydasını gördüm 1 günde iyileşme oldu neredeyse
duruipek32 Mustela nemlendirici kullanıyorum şuna yüzünü yıkayıp nemlendirici sürünce hafifliyor ama gün içinde bunu en az 6 kez tekrarlamazsam yine aynı oluyor
55gmz duruipek32 alerjik mama değil.. mamadan olabilir doktorunuza bi danışın bence…çünkü benim bebeğimde de öyle oldu alerjik mama kullanırdır dı doktor NEOCATE mama kullandığımın ismi
duruipek32 SeverusSnape söyledim ama mustele nemlendirici ile devam et dedi mama kullandığımızı söyledim o zaman alerji değildir dedi kafam karıştı
55gmz duruipek32 şöyle söyleyim benim ki emdiği için ben süt ürünlerini kestim benden bebeğime geçiyor du yediklerim…mamayı da başta aptamil kullanıyordum alerjik mama ya döndürdü doktor o zaman geçti…bi de krem verdi yüzüne LA ROCHE POSAY bunu kullandım geçti
sumeyye199i Benim bebeğim 40 günlük kakasında iltihat çıktı kakası mukuslu ve çok hırıltısı var ve aşırı kusuyor kilo alımıda durdu doktor 1 haftalık bi şurup verdi geçmez ise alerji dedi napcam bilemedim üzülüyorum çok nsıl oluo nasıl ilerlio
55gmz sumeyye199i o zaman süt alerjisi var bebeğinizin…süt ve süt ürünlerini kesmeniz gerekir…ben bunu 4 aya kadar yaşadım diyebilirim…yemedim öyle düzeldi…çok şükür zamanla..