Oğlum 1 hafta sonra 9 aylık olacak doğduğu günden beri hep kucak istiyo yerde kendini yırtıyo çok ağlıyor.Oturunca oyuncaklarla oynamaya başlayınca düzelir dedim düzelmedi yine sürekli kucakta gezmek istiyo.emeklemeye başlayınca düzelir dedim 1 haftadir emekliyo ama yine aynı yere koyar koymaz başlıyo ağlamaya ta ki kucağıma alana kadar.Otururken de kabul etmiyo illa ayakta gezdirecen.O kadar yoruldum ki artık kriz geçiriyorum.Oturma odasına koydum mutfağa yemek yapmaya geçtim ordan mutfağa kadar ağlaya ağlaya emekleyip gelip ayaklarıma sarıldı kucağıma almami istedi.Ev berbat halde, kendim berbat haldeyim,bir tane daha çocuğum var oğlum doğdu doğalı kızımla ilgilenemiyorum,yetemiyorum.Gucum kalmadı artık ne zaman geçecek bu kucak bağımlılığı,ne zaman normal çocuklar gibi oyuncaklariyla oynayacak kendi kendine vakit geçirecek o sırada da bende normal insanlar gibi kalkıp kahvaltımızi yapıp temizliğimi yapıp oturup adam akıllı bir kahve içecem.Sürekli ağlıyo sürekli sadece kucakta gezince susuyo,delirmeme ramak kaldi artık.