Merhaba 3 ay 6 günlük bir oğlum var alerjik bir çocuk diyet yapıyorum, neye alerjisi oldugunu da bilmiyoruz o yüzden eliminasyon diyetindeyim. Dün kuzu eti yedim ilk defa, bir sorun olmadı ağlama kızarıklık, kakada kan vs olmadı.
Bugün de aynı şekilde yedim. fakat 4-5 saat sonra inanılmaz bir ağlama nöbeti yaşadık 1.5 saat kadar sürdü. İlk günlerdeki gibiydi eşimle napacağımızı şaşırdık. Hic abartmıyorum bir yeri kırılmıs gibi ağlıyordu yatırsam olmuyor kaldırsam olmuyor. Emmek istemiyor memeyi görünce ağlıyor. En son çarşafla sallayarak falan bayılttık cocugu caresizlikten. Gündüz asla böyle bir durum yoktu.. şuan gece uykusunda 21.00 de uyudu.
Bugün yaptıgımız seyler
-denize soktuk (2-3 dk kadar)
fakat denize 2 gün öncede girmişti Çıktığında hemen kuruluyorum ağlama falan da hic olmuyor otele dönene kadar da olmamıştı zaten
Sadece plaj rüzgarlıydı bugün eşim rüzgar çarptı diyip duruyor sizce mumkun mu? ateşi falan da yok..
Bir de kuzu eti yedim bugün dediğim gibi. Hangisinden oldu bu cocuga bişey bilemedim. O kadar cok ağladı ki şuan uyurken bile içini çekiyor..