ozlemtuncayy Akılımızı yitirdik tatile gidyrz çocuklardan biri 3 yaşında diğeri 9aylık 😂 çok bunaldık bayram tatilini değerlendirmek adına 4günlük kısa bi kaçamak yapacaz bakalım bizi neler bekliyor
Alparslan-mom ozlemtuncayy oğlum 4 yaşında kızım 9 aylık biz gittik geldik. Hayatımdaki en güzel tatildi 🌸🥰 sizin de öyle geçer inşallah 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde ozlemtuncayy Evde de ağlıyorlar sonuçta çocuk bu bir anı bir anına tutmaz hem tatilde farklı yer hava değişimi yoruluyorlar ilgileri etrafta oluyor. Birde unutma annenler tatil yapmaz farklı bir yerde çocuk bakar. 🙈😃😃
durakkk Ayy bende Ağustos gibi istiyorum biri 3 yaşında biri 5 aylık olcak ndmdmsösö gidebilir miyim uzun yola falan hiç bilmiyorum ama çok istiyorum 😀 deneyimlerinizi lütfen yazın iki ayım var
ozlemtuncayy durakkk deneyimlerimi gün gün paylaşayım 😂 çocuklar suyu severler bence sıkıntı çıkmaz ilk. Oğlumla 6.ayından beri her yıl tatile gidiyrz ama bu yıl 2tane oldular o korkutyr biraz
Yarim_Kilo_Kiyma ozlemtuncayy Ay aynı bizim gibisiniz. Bizde bundan sonra gitmeyi düşünüyoruz. Bakalım neler yaşayacazzzz😁😁😁
Gul-42 ozlemtuncayy valla cok yorucu oldu 32 aylık oglumla yarın donuyoruz ınanın cok zorlandım sureklı memnun etme memnunıyetıszlık sureklı kucak aglam mızırdanma ettrafıma baktım cogu kısı boyleydı asla kafa dınleyemedım
Kuzularinanasi ozlemtuncayy guzel dusunu guzel olsunnn tatil tatildir tadini cikarin…biz de hep gdiiyoruz her yil tadi cikiyor bi sekidle onemli ilqn sizin rahat kafada olmaniz
almila16simge Eylülde 3.5 yaş oğlum 4 aylık kızımla gideceğiz bakalım tatile 2 çocuklu ilk tatilimiz nasıl olacak. Oğlumla da ilk tatile 3.5 aylıkken gitmiştik sorunsuz geçmişti