Iremylcnkya07 Denize havuza girerken bebek tuvaletini yapmasın diye öi yoksa mikrop kapmasın diye mi kullanılıyor hiç denize sokmadım daha önce bileninz varsa yardımcı olabilir misiniz 😃
limonzeytinmom Iremylcnkya07 bu kullandıgım 3.sene 😄 sadece katı kakayı tutuyor çıkmasın diye ishal tarzı yaparsa da tutuyor ama suya mikrop karışma olasoşıgı cok cok yüksek. Çişi tutmuyor sıvı oldugu için suya karısıyor.virde normal bez gibi suda şişmiyor o yüzden cocuklar rahat ediyor. 😄✋
Gul-42 Ogulluana cıkıyor spaya goturmustum o zaman gordum 3 aylıktı😂suan 32 aylık gıydırdım tabı kaka yapmadı yapsaydıda kaka cıvık degıl ya cok cıkmaz buyudugu ıcın
limonzeytinmom Iremylcnkya07 evet kullanıyorum 33 aylık kzıım var ona kullanıyorum. 6 aylık kızım için kullanmıyorum çünkü ayak bacak sokuyorum sadece 😊
limonzeytinmom Iremylcnkya07 6 aylık bebek için mikrop kapmaz diyorsanız. Evet kapmaz ama 6.ay aşımızı olmadık daha o yüzden temkinli davranıyorum zaten 1 kere denize 1 kere havuza gittik sular soguk onun için irkiliyor o sebepten komple sokmadım. Denize sokmuştum ağladı 🥹 33 aylık kızım için Molfix ve prima almıştım kış ayından onalrı kullanıyorum.
Iremylcnkya07 limonzeytinmom ben kız 21 aylık olcsk 6 gün sonra işte ona göre alıcam bende ama alıcam sanırım 😂 teşekkür ederim
limonzeytinmom Iremylcnkya07 deniz havuza girecekse almalısınız bence. Hiiiç bişey olmasa suda şişöeidği için cocuk rahat ediyor. Hemde mesela kum VS popoya dolmuyor 🤭
limonzeytinmom Iremylcnkya07 benımkide öyle ama gir cık yapıyor yada kıyıda oynuyor VS ozman da cıkarmıyorum ben. 😊
Kuzularinanasi Iremylcnkya07 kakayi tutmasi icin oncelikle.denizde ztn kalabalik degilse mikrop olmaz.biz bugune dej her sene otel tatiline de gideriz hic sikinti yasamadik havuza da denize de girdiler mayo bez kullandik
Tansukiz Iremylcnkya07 yani bence çıplak olmasın diye kaka tutmuyor zaten çiş de keza öyle ha ek gıdadaysa bebeğiniz katı kaka yapacağı için tutar büyük ihtimalle yani giydirmeseniz de olur öyle çok mikrop falan tuttuğunu da düşünmüyorum şahsen içine su alıyor çünkü
Iremylcnkya07 Gul-42 ay çok kararsız kaldım ya almayan ve alan da çok yani alan haklı almayan haklı 😂