Zeymoms Bebeğim 1 yaşında hem güneş kremi markası hemde sivrisinek ısırmasına karşı marka arayışındayım yardımcı olursanız tecrübeli annelerim memnun olurum :)
Minigim38 Zeymoms buradaki yorumlara bakarak siveno güneş kremi aldım ama beyazlık bırakıyor sürünce iyice yedirmek gerekiyor ben pek sevemedim bitsin başka marka almayı düşünüyorum
153s34 Zeymoms evvahe’den sinek koruyucu aldim kokusu agir ama iki kere denedim sinek asla gelmedi bize. Gunes kremi siveno aldim suanlik sikayetm yok ama onu da evvaheden almayi dsnuorum bir dahakine 🥰
Irmakmelegim Zeymoms ben Ebebek tan aldım sinek koruyucu güneş kremi siveno kullanıyorum memnunum geçen sende bioderma kullandım ondanda memnundum
Yeniannee23 @Zeymoms incia sinek koruyucu ve dermoskin güneş kremi aldım. Güneş kremi kaydet guxel beyaz kalmiyo ama sinek koruyucusu daha denemedim
gunes0312 Zeymoms incia sinek korucuyu almayı düşünüyorum, güneş kremi doktorumuz Bioderma önerdi onu aldik
livanurvealpinannesi61 Zeymoms sinek kovucu sıveno kullanıyorum memnunum ama 2 yaş ve üzeri kullanılıyor. Siz nurse harways buzz almalısınız 1 yaş için.