Asceyay Görümcemin kızına zatüre teşhisi kondu ama ne var ki bazen bizede geliyor bebeğim 6 aylık sizce bulaşır mi? İnt araştırdım bulaşıyormuş hiç başına gelen oldu mu?
BenMathilda Asceyay eger alerjik bi durum sonrası olusan zaturre ise bulasmaz. ama mikrop veya usutme kaynakli ise bulasma riski var. biz de bronsittik, ikiz yegenlerimin yaninda gayet durdu bebegim ama onlara bulasmadi, cunku bizimki alerjik kökenli
Yigitin_Annesi Bizdede olmuştu 1 hafta hastanede yattık ciğer de olan bişey Merak etmeyin uyuz suçiçeği gibi bişey değil hemen bulaşacak
Asceyay Yigitin_Annesi Bide bebeğimle çok temas halinde çok seviyor kuzenini maske taktırıyorum bazende takmıyor diken üst0ndeyim anlayacağınız
MirzaVeAnnesi Allah korusun inşAllah benim de yeğenlerim hep hasta, sık sık ellerini yıkıyorum oğlumun odalara soğan kesip bırakıyorum bol sıvı tüketmesini sağlıyorum bu gibi durumlarda içini ferah tut ❣️
Smyrnaasimrani Ben olsam aynı ortamds bulundurmazdim gelmemelerini söylerdim daha 6 aylık bebek Allah korusun.
Yigitin_Annesi Smyrnaasimrani merak etmeyin bulaşabilecek bir şey değil Kendi içinde olan bişey cigerde yani
Asceyay Yigitin_Annesi İnş canım ya öyledir int araştırma yaptım endişelendim birde burdan fikir ediniyim dedim
Jelibon88 Zatüre bulaşabilir ama en fazla 3 yada 4 gün içinde zaten zatüreye antibiyotik vermiştir doktor kullandiğinda geçer haftalarca sürmez yani bulaşiciliği
Asceyay BenMathilda Alerjik olup olmadığını bilmiyorum ama astım hastası kendisi ondan mi acaba zatüre oldu?
BenMathilda Asceyay olabilir, astim tıkamış olabilir. astim da aleejik zaten. doktorların test yapması gerekir
MirzaVeAnnesi Asceyay ev biraz lahmacuncu gibi kokuyor 🤣🤣 karanfilde saplarsan 5 6 tane biraz koku kırılıyor ve burun tıkalı ise açmadada bire bir ama genede kokuyor yalan yok ben bütün odalara koyuyorum bazen evdeki kokuyu düşün 🤣 sık sık havalandırıyorum birde kalorifer petekleri suluğu varya onların içine 2 3 damla okaliptus yağı damlatıyorum ev mis gibi fress kokuyor napıcaksın canım geriye minikler için ( annen ben bekarken evde biri grip oldumu soğanı 2 ye böler kaynatıp buharını evde gezdirirdi kesinlikle buda şifa ) zaten soğan mucizevi birşey