esin43 Sevgili annelerimiz merhaba oğlum şu an 42 günlük geceleri saat başı uyanıyor maksimum 2 saat uyuyup uyanıyor acaba açlıktan mı yoksa büyüme atağı mı? Gündüz de artık daha çok uyanık emzirmek için uyandırmama gerek kalmadan kendi uyanıp emmek istiyor bu uyku düzeni nasıl olması gerek? düzelecek mi neler yaptınız her saat başı uyandığında meme vermeli miyim geceleri daha uzun uyuması gerekiyor normalde ama benimki uyanıyor ağlıyor meme vermezsem siz bu süreçte uyku düzeni oluşturdunuz mu nasıl oluyor bir anlatır mısınız bana lütfen
etuerk esin43 4 aya kadar uyku düzeni olmuyor pek tok olduğundan eminsen bir kere emzir ikinciye emzirme üçüncü emzir böyle devam edebilirsin
busraalanya esin43 gece ağlamasının bir çok nedeni olabilir bnm doktoruma göre bir aylıktan sonra bebekler deliksiz 5 saat uyuyabilirler beslenmeye ihtiyaç duyup uyanmaz uyanıyorsa sıcak ,soğuk , burun tıkalı veya bi ağrısı vardır gbi yorumluyor . Benm bebeğim 9 aylık hala sürekli uyanıyor açlık mı dedim mamayı dayadım yok hala aynı yanı çözemedim . Zamanla geçecek umudundayım . Emziğe alıştırın her mızmızlanmada memeyi vermeyin direk emzikle susarsa bi süre daha uyursunuz bi sonra ki uyanmada emzirirsinşz
dreamsmom esin43 henüz çok bebek , 2 saatte 1 emmek isteyebilir, 3. Aya doğru geceleri 3-4 saatte 1 emmeye geçer, belki uyuya kaldığı için beslenemiyor olabilir mi dikkatinizi çekti mi yutkunma var mı
Dogacelik esin43 emmek istiyor olabilir doymasından bağımsız. Emzik verebilirsiniz. 3 saatte 1 emizirirsiniz emzikle.
esin43 etuerk genelde emzirme sonrası kusma problemi yaşıyoruz açıkçası doyduğundan da emin olamıyorum 😔
etuerk esin43 benim oğlum peynir gibi kesik kesik 5. Aya kadar kustu sürekli önlük takılıydı önünde bilirim yani çok içtiği için kusuyordu genelde gazıda eksik olmazdı benim ilk bebeğim vicdan yapıp her istediğinde emzirdim doktor kızdı sana sürekli yemek verseler ne olur gaz birikmiş karnında bebeğim demiştim. Sonra 2 2.5 saatte çıkardım saatli emzirdim eğer çişli bez sayısı be kilo alımı iyice doyuyordur
busraalanya esin43 her bebek bir değil ben benim ki öyle dedim 🙈 dediğim gbi emzik kurtarıcı gerçekten kızım emerdi ve gece hiç uyanmadım harikaydı ama oğlum almıyor memede susuyor sütte yok öyle sadece emzik niyetine bagımlı yani ağız tiryakisi 😁 yol yakınken bu şekilde alıştırmayın
esin43 dreamsmom evet yutkunma var hatta bayağı kusuyor reflüden şüpheleniyorum bayram bitsin kontrole alacağım kilo alımı inşallah iyidir
esin43 busraalanya evet bebeğime alıştırmaya çalışıyorum ben de ama bakalım kilo alımı iyiyse emdiği ona yetiyor sadece beni emmek istiyor demek bakalım haftaya kontrole götüreceğim
dreamsmom esin43 bazen de sadece anneyi istiyor olabilir, bazı geceler size daha çok ihtiyaç duyuyordur kokunuz onun en güvenli yeri, meme de sizin kokunuzu alabileceği en rahat yer, muhtemelen kilo ile ilgili bir problem çıkmayacak sadece anacı bir bebek olduğu içindir 🥰🥹