sezkrkmz Kızlar 23 günlük sezeryan doğum yaptım. Süt sağdığınızda kaç ml sağıyorsunuz iyice açıldı mı göğüsler :(
gldnzz sezkrkmz çoook değişir her seferinde çıkan süt bir memeden çıkanla diğeri bile eşit olmaz ki. Sen bol bol su içmene dikkat et bebeğinide hunharca emzir saat tutmadan emzir sürekli beyne uyarı gitsin. Etrafa karşı kulaklarını tıka kendini asla yetersiz hissetme. Sen dünyanın en güzel annesinin unutma. İçinden bir mucize çıktı çok değerli varlıklarız biz kadınlar.
ysmnabd sezkrkmz 27 günlük anneyim sezeryan doğum yaptım. 2 saatte bir 20 dk sağım sonucu 60 ml süt çıkıyor artmıyor sütüm malesef
EYEY sezkrkmz canım buradan sorup ya kendini üzersin ya da bebeğinle streslenip sütünü etkilersin. Meme kendi kendini terbiye eder sen o kadar sağdın diye bebeğin o kadar alıyor anlamına gelmez. Benim bebeğim emmiyordu doğru düzgün ben bir sağımda iki memeden de toplam 200-280 arası alıyordum ilk 1 yılda sonra emmemeye devam edince azaldı ama gel gelelim bebeğim hiç bir zaman ilk yıl hiç 200 ml bile içememiştir
annesininbebisi Sağım gogusteki miktarı göstermez her zaman sagdiginizda çıkan miktara bakıp moralinizi bozmayın, bebeğiniz sagdiginiz miktardan daha fazlasını içiyor her seferinde 😌 süt için de her gün duş alın stresten uzak durun iyi uyuyun ve bol su için 🥹
ysmnabd visnelitart göğüs ucum kopana Kadar sağıyorum resmen yani miktar fazla gelmesin ve hiç artmıyor
visnelitart ysmnabd benimde artmıyor çok yoruldum sağıyorum ama milletin tonlarca akan süt bizde 30 anca
ysmnabd visnelitart Instagram dan ilkimbüyükbostancı takip et çok güzel bilgiler veriyor süt arttırmak için
visnelitart ysmnabd ya o kadının tamamen bünye meselesi bence o kadar süt şaka gibi kaplar dolup taşıyor ne bileyim bir de çocuğu benden baya büyük benim ki 34 günlük ama nasıl özeniyorum ona maşallah tabi gözüm yokta keşke benimde öyle gelse de hep sağsam
ysmnabd visnelitart canım benimde bebeğim 27 günlük. Kadın. Diyor ki bir göğüs yarım saat diğer göğüs yarım saat toplam bir saat sağım yapın sütünüz artana Kadar diyor. Şimdi ben ilk 5 dk yapıyorum sonra sütüm bitiyor devam etsem göğüs ucum çok ağrıyor. Napıcam bilemedim