littlefish Merhaba kizlar, Bebegim 4 aylik. 2 aylikken 150 ml iciyordu mamasini. Su an hala 150 ml iciyor. 2 aydir ayni miktarda icmesi normal mi? Haftaya doktor kontrolumuz var o zaman soracagim doktorumuza, sizin de gorusunuzu almak istedim
drndfn littlefish ama sizinki 2. Ayda fazla içirmişsiniz zaten şuan en fazla 170-200 ml arası anca içiyor
ZeydsMom 4 ayda 180 iciyordu 6 ay olucak hala 180. Bi tek uyurken fazla iciyor bi de uyanirken. Zaten 4-6 ay arasi degismiyor olcu ayni gidiyor. Tabloya gore. Ama ben bebege gore haraket ediyorum tablo boş
elosunannesiiii ZeydsMom beneğiniz kaç kilo acaba ? Bide kaç saat arayla bu kadar içiyor? Benm bebeğim de 4 aylık ama 70 den fazlasını içemiyor 2 aydır acaba bi sorun mu var benm bebeğimde ne kadar uzun süre aç kalsada fazla içemiyor
ZeydsMom littlefish ben yavas yavas kaldiriyorum 10 ml gibi her defa .bakiyorum iciyor demek doymamis seysinden. Kusmadisa evet demek buymus icecegi ml . Birden bire artirirmadim hic
ZeydsMom elosunannesiiii 4 saat arayla iciyor canim. Sizinki kac saat arayla iciyor? Azicik azicik arttirip denedinizmi? Bu bebekten bebege degisiyor aslinda ama 70 de cok azmis
elosunannesiiii ZeydsMom 3-4 saat arayla içiriyorum bende ama yiyemiyor 2,5 aylıkken bile daha çok yiyordu ne yapacağımı şaşırdım artık neden böyle oldu anlamıyorum
ZeydsMom elosunannesiiii havalar sicak ya belki ondan istahi kapanmistir. Benim oglumda bazen oglenleri 100 falan icerdi klima falan artik bi seklde serrinletip istahin aciyoruz
elosunannesiiii ZeydsMom nerdeyse iki aydır böyle ama doktoru da birşey söylemiyor atak desem bu kadar uzun süremez bir atak bide mama yemiyor biberon reddi başladı on gündür kaşıkla vermekte çok zor oluyor
newmom23 elosunannesiiii ayyy benim oğlumda aynısı benimde biberon reddi başladı kaşıkla verince içiyor ama bu seferde boğazında kalıyor🤷
elosunannesiiii newmom23 sizinki kaç aylık? Gerçekten çok zor kaşıkla zaten yarısı içeri yarısı dışarı gidiyor zorla veriyorum kaşıkla da çok istekli yemiyo
littlefish Yarim_Kilo_Kiyma su an 4 ayligiz. 2.ayda 150 ml icmeden aglamasi durmuyordu. Doktora da danistim. Eger kusmuyorsa verebilirsin demek ki o sekilde doyuyor dedi. Bir sorun da olmadi. Ama 2 aydir hic miktarin degismemesini merak ettim..
mervee5555 Bebegim 6 aylık 90 CC zor içiyor kilo alımı normal kafaya takma birazda kendileri belirliyorlar
newmom23 elosunannesiiii Benimki 4 aylık canım ¾ saatte bir 70 en fazla 80 cc mama içiyor elinde kaldım ½ aylıkken zaten 60 içiyordu bir bebeğin hiç mi midesi büyümez🤷 Bizde bu son ⅔ gündür bide çiş sayısında azalma oldu günde sadece 2 çişli bez alıyorum o da ağır değil sırf yaptı da pişik olmasın diye değişiyorum.Yoksa sabaha kadar değişmesem bile sıkıntı olmuyor 🤷
elosunannesiiii newmom23 benimki de ayni böyle iki aydır hiç artmıyor nasıl iş anlam veremiyorum arkadaşımın bir aylık bebeği 90 içiyor benimki 4 aylık tek seferde 90 içemiyor. Kilo alımı nasıl peki ?
newmom23 elosunannesiiii kilo alımı yavaş canım geçen ay sadece 200 gram almıştı.Sadece mamayla beslendiği içinde yapacak başka bir şey yok 🤷Doktor sık sık besle dedi ama benim oğlum kusuyor bide üst üste veremiyorum o yüzden 😔