Giizem05 Vulvada dokununca batma ve ağrı var ayrıca idrar yaparken çok yanıyor mantar için krem verdi dr sürerken elime pütürtü gibi geliyor çok can yakıyor dr muayene etti 2. Doğumum smear testi de aldı temiz ama bu denli ağrı yaşayan oldu mu hiç
busraalanya Giizem05 mantar kesik kesik yoğurt gibi olabiliyor onun pütürleri gelmiştir çok geçmiş olsun çok zor mantar işi ya
Haydinn Giizem05 endişelenmeyin bişi yoktur inşallah ama bi jinekolog onkologa görünün bu konuyu kadın doğumcular anlamıyor vulva dan bi haberdarlar
Giizem05 busraalanya ilk defa yaşıyorum böyle birşey görüntüde birşey yok aynayla bakıyorum ama krem sürerken canımı çok acıtıyor
busraalanya Giizem05 iç kısımda olur genelde bende ikinci doğumdan sonra o kadar çok olurdum ki mahvolmuştum çok şükür bir senedir olmuyorum bazen hafif kaşınsa korkudan ölüyorum . Eğer ilaçlara rağmen geçmiyorsa eşiniz de mantar tedavisi görmeli onda olsa da olmasada bnm kadın doğum doktorum çok iyi ve o bu şekilde söylüyor . Fitil hap krem hepsini kullandım
Giizem05 busraalanya kaşıntı yok ama krem sürerken yada silerken afedersin acayip yanma oluyor oraya dokununca
busraalanya Giizem05 geçmiş olsn bide niolin yağı damlatın çamaşırınıza bir damla diyorlar mantarı önlüyormuş aklınızda olsun
busraalanya Giizem05 aa hatırlamıyorum onu ben ikinci bebeğimi emzirmemiştim emmemişti yani . Doktor ilacı verirken söyleyin zaten ona göre verir yada aldıysanız eczacıya sorun
Giizem05 Haydinn bilmiyorum baktı smear falan aldı temiz çıktı şükür ama o ne anlamadım bartholin kisti var o mu etkiliyor bilemedim
Haydinn Giizem05 çıkar sanırım ama siz yine de ısrarcı olun güzel bi şekilde kontrol etsinler sizi annem de de berholin kisti vardı sonrasında küçük bi operasyonla alınmıştı
Giizem05 Haydinn barholin kisti de ağrı yapıyor sanırım özelde doğum yaptığım dr kontrole gittim orda kisti söyledim smear aldı iki kere alttan muane etti ama yine de devlete de gidip göstercem bazıları orayı temizliyorlar diyor benim dr amaliyat dedi bakalım