Tugcearel Kızlar bebeğim 5 ay 13 günlük. Sırtüstünden yüzüstüne sadece sağ taraftan dönebiliyor. Normal mi sizce böyle olması. Nette iki tarafına da dönmesi gerekiyor yazıyor
egekulk Tugcearel benimkinde 5 ay 9 günlük yüz üstü yatınca 3 ayda başladı dönmeye ama şimdi hiç dönmüyor istemediğini fark ettim o yüzden ellemiyoeum bile
Tugcearel egekulk peki desteksiz oturtabiliyor mu bebeğiniz. Ben mama sandalyesine bazen oturtuyorum ama aşırı eğiliyor. Destekli oturttuğumda da aynı şekilde
egekulk Tugcearel mama sandalyesinde bende oturturum birde koyduğum zaman yere düşmek istemiyor sa ellerini öne koyup öyle duruyor yoksa yana doğru bayılıyor 😀
Tugcearel egekulk benim kızım da aynı 😅 alttan iki tane dişi çıktı aşırı kaşınıyor sürekli yerlerde ağzına tepmek için birşeyler arıyor. Belki de o yüzden dik duramıyor bilemedim 🤷♀️
egekulk Tugcearel ay maşallah benimkinde diş namına hiç bişey yok daha ama ağzına herşeyi atıyor özellikle ayaklarını yiyor o yüzden oturmuyor diye düşünüyorum çünkü kucakta otururken bile ayaklarının ikisini tutup ağzına sokıyor