Birbahargunu Zararını gördünüz mü doktorlar önermiyor ama kardeşlerim hep binerdi eğlendiklerini hatırlıyorum 😄 kendi kızıma da alsam mı diye düşünüyorum gerçekten parmak ucunda yürüme sorunu ya da herhangi bir yürüme sorunu yaşadınız mı
paralelevrendemutlu Birbahargunu 5 buçuk 7 ay arasında kullandım emeklemeye başlayınca bıraktım tembelleştiriyor deniliyordu. Şu anda 13 aylık yürümesinde bir sorun olmadı
Snp57asel Birbahargunu örümcek dediğiniz yürüteç mi ben kızıma 7 ayında başladım suan 11.ayina girecek çokta sevinerek kullanıyor onunda hoşuna gidiyor peşimde geziyor 🙂
mombabyy Birbahargunu 6. Ayda kullandı yurumesinde hiçbir sorun yaşamadık 13. Ayda tam yürüdü gayet tam basiyor yere bende çok tedirgin olmuştum böyle diyenler yüzünden ama çocuklar egleniyor bence bir sorun yok
Kayra_68_aksaray Birbahargunu 3 oğluma da kullandım emeklemeye başlayınca kullanmadım hiç zararını gormedim
Birbahargunu Snp57asel ay evet biz örümcek diyoruz ona annemden öyle duyardım 😄 ne tatlı arkamdan gezse çok sevinirim🥰
Aslan2103 Birbahargunu 7 aylikken kullanmaya basladim boyle tuvalete girerken yada mutfakta is yaparken falan kullandim. Suan 15 aylik yuruyusunde falan bir sorun olmadi
Snp57asel Birbahargunu bence alın bi oda binince heyecanlanir benimki hiç öyle parmak ucunda yürümüyor gayet tam basiyo yanii bizim çocuklugumuzda yürüteçle geçti çok şükür sağlıkligiz yani şimdi mi zararlı olmuş inanmıyorum öyle şeylere
_nidosunannesi_ Birbahargunu bende kızımı bindirdim ama 2 ay falan. Sonra kendi kendine yürüdü. Gereksiz bir alet bence alma Parana değmez. Koltuk kenarına tutunup kalınca gerisi geliyor
bebegim541_ Birbahargunu >!!< Hiç binmediği halde parmak ucunda yürüyor ben alakası olduğunu düşünmüyorum.orumcek aldık ama hiç binmedii keşke binse
momysdefne Birbahargunu 6-8 ay arası kullandım 8. ayında emekleyince bıraktım tam 11 aylık olmasına bir gün varken yürüdü. geç yürüdüğünü düsünmüyorum açıkcası
karanikomm Aydan itibaren severek kullandık gelişiminde bir sorun olmadı 13aylikken de normal yürüdü biz bir zaarini görmedik etrafı kesfettikleri için çok egleniyolar ve oyalaniyorlar Amaher çocuk özeldir kimisi sevmez sıkılır ☺️
karadenizl Birbahargunu 6 ay 21 günlüğüz 1 haftadır az az koyuyorum Yavaş yavaş gitmeye de çalışıyor büyük oğlumda da kullandım sakıncasını görmedim günde 10 dk kalıyo maximum bi sıkıntı olacağını sanmıyorum