nanelisekerr_ oldu bizim, bayram günü kendi köyümüzde kaldık gece taa 12 buçukda uyudu sabah 5de uyandı 6 buçuk da tekrar uyudu 7 buçukda tekrar uyandı 10 buçuk 11 gibi tekrar uyudu 12 buçukda uyandı. İkinci uykusunu evde uyusun dedik ama arabada gelene kadar mahvoldu anlattığınız gibi oldu Allahtan köy ve evimiz yakın mesafeydi ama o bir saat ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi tövbe yarabbim, içime o gün öküz oturdu sanki şöyle bi avazım çıktığı kadar bağırsam rahatlayacak şekilde oldum, kızım 15 aylık bu arada, yani nasıl geldik anlamadık hemen banyosunu yaptırdım yatırdım 3 saat uyudu onda bile kendine zor geldi aman aman dahada bi yere gitmem dedim bide ufak bi tatil düşünüyorduk ama asla yani bizimki yerini yatağını yadırgadı ve tabi farklı ortam farklı insanlar uykusu mahvoldu ya eve geldik geri düzene bindi ama dediğiniz gibi bende travma kaldı sanki şuan yine aynısı olursa diye korkuyorum yani abartı gelebilir ama sanki kendimi ilk kez o kadar çaresiz hissettim eşimde aynı yani hani ikna edemiyoruz çocuk sürekli ağlıyo susmuyo şaştık kaldık