mumineadm Kızlar lohusalıkta kabız olup makat yırtığı yaşayan var mı çok afedersiniz sanki cam kesiği gibi ne oturabiliyırum ne de lavaboya gidebiliyorum bu açıdan tansiyonumda düşüyor sanki nasıl düzeltebilirim ne yapabilirim baya su da içiyorum
Aksoylu24 mumineadm makat yırtıgı değil ama bende sanki basur olmuşum gibi ağrı yaşamıştım birkaç kere. Sonra 1 krem kullandım birazda sıvı beslendim öylece geçmişti
lohusaserbeti mumineadm ben de proctolog fitil kullandım ilk 2 ay tuvalette doğum sancısını tekrar tekrar yaşadım çok zordu ama geçiyor kardeşim merak etme insan hiç geçmeyecek sanıyor
serifes mumineadm bende çok çektim. kabızlık için şimdi tazeside çıktı ama kuru kayısı iki tane geceden bir bardak suya koy sabah hem suyu hem kayısıları ye. Yırtık içinde dahiliyeye gidip bir fitil ve krem aldım ilk kullanımda geçti boşuna çekmişim sen çekme
serifes serifes muayene falan da gerekmiyor derdini anlatıyorsun ezirirken kullanabileceğin fitille krem yazıyor. İlerlerse dikiş attırmak zorunda kalabilirsin bir an önce iyileştir kendini hiç gerek yok. Belki aile hekimi de yazar
azad3 Emzirdigim için krem ilaç kullanamadım Doktor bol sıvı bol kantaron yağı sür dedi Yırtık ve çatlak vardı bende de