lAmMelodi Kızım 5 ay 22 günlük vere bilirmiyim?Havuç patatesden çorba gibi birşey yapıcam zaten blenderliyorum içine pirinç döksem olurmu.Yada bu ay verilmesi uygunmu kızlar.
ahsengunesveannesi lAmMelodi ben dün kemik suyuna çorba yaptım içine patates ve pirinç koydum süzgeçten geçirdim ,koyabilirsiniz 5 ay 24 günlük kızım
Mrvsmt2502 lAmMelodi pirinç yeirne bulgur kullanmanızı öneririm. Pirincin içinde arsenik mevcut. Ayrıca basit karbonhitrattır. Bulgur hem besleyici hem kompleks karbonhidrattır
Yarim_Kilo_Kiyma lAmMelodi Pirinç arsenik çok zararlı. Pirinç olarak basmati kullanın. Birde pirinç yerine ince bulgur atın ya da normal bulgur atın daha faydalı ve kaliteli folik asit yönünden ama blendar yapın derim. Yada az İrmik atın. Biraz erken değil mi çorbalar için ayrıca 🤨
lAmMelodi Yarim_Kilo_Kiyma Biz ek gıdaya çoktan başladık🌺Doktorla konuştum çorba vere bilirsin yavaş yavaş dedi.Çorba dediğsem patates havuçun sulu hali😂
Karakiz22 lAmMelodi pirinç makarna bunları 6 sonuna doğru başladım ben ve size tavsiye blendır çok kullanmayın yavaştan pütürlü vermeye başlayın damakları çok kuvvetlidir eze bilirler diş olmasada
lAmMelodi Karakiz22 Onu annemde söyledi ama geçen gün pütürtülü verdim boğulacaktı az kalsın korktum🥲
Karakiz22 lAmMelodi korkmayın bende ilk başlarda cesaret edemiyordum sonra yavaş yavaş alışıyor yutmayı öğreniyor hep püre giderse büyüdükçe yeme başlıcak arkadaşımın yeğeni 3 yaşa gelmiş öyle püre yiyor daha çoçuk