Bakbenanneoldum Ben çıplak sokuyorum annem bugün mikrop kapar tayyt giydir dedi ama normal havuz değil ki şişme havuz suyu da değiştiriyorum her defasında . Bide görüntülü konuşuyorduk böyle değişik dğeişik baktı canımı sıktı ya resmen kendimi yetersiz hissettiriyio
Zlm Bakbenanneoldum ben mayo giydiriyorum ama üstünde kıyafet olunca mikrop kapacaksa kapmiyo mu sanki
Nefin Bakbenanneoldum geçen yıl mayo bezle sokuyordum bu sene çıplak. Suları klorluyorlar mikropları öldürsün diye ama bu sefer de klorlu suya maruz kalıyor çocuk
Kuzularinanasi Kuzeynepp mayo bez sadececkaka tutar cisi tutmaz oyuzden sismiyor suda …yani cis kaka yaparsa suyla temas halinde suya bulasir karisir mikroplar. Sisme havuz cok da guvenli dgl o yuzden
Kuzularinanasi Bakbenanneoldum mayo bezle sokun.ama yine mikrop engellenmez cunku cis yaparsa suya karisacak haliyle eline yuzune agzina girecek o su.yani agzina su degdirmemesine dikkat etmeniz lazim.mayo bez de kaka yaparsa onu tutmus olur.tayt biseyi ztn engellmez kaka yaoacak olursa cok pislik olur osekilde temizlemesi de zor.acikcasi sisme havuz cocuklar icin eglence ama bi yandan cok da sakincali.otel havuzlari gibi ilac da klor da koyamiyoruz sonucta.yani kisa sureli oynattirin oyle yine de